Steve Jobs – Interviu în exclusivitate

Steve Jobs va fi lansat din 11 decembrie pe marile ecrane din România și este distribuit de Ro Image.

0
2913
Ascultă acest articol

Mulțumită Ro Image avem în exclusivitate pe MovieNews.ro un interviu cu regizorul Danny Boyle și o parte din actorii principali, din care fac parte Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg, pentru filmul eveniment Steve Jobs.

Interviul este împărțit în 3 părți:

Drama Steve Jobs este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale.

Regia îi aparține lui Danny Boyle, laureat cu Oscar, iar scenariul, lui Aaron Sorkin,bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple. Filmul e produs de Mark Gordon și Guymon Casady, de la compania de producție Film 360, de Scott Rudin și Christian Colson.

Michael Fassbender este Steve Jobs, Kate Winslet este Joanna Hoffman, fosta șefă de marketing de la Macintosh, Seth Rogen este Steve Wozniak, cofondator Apple, iar Jeff Daniels este John Sculley.

Steve Jobs va fi lansat din 11 decembrie pe marile ecrane din România și este distribuit de Ro Image.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.