Ascultă acest articol


La finalul sezonului 8 al serialului Anatomia lui Grey, o parte dintre personaje se lupta pentru supraviețuire după un teribil accident de avion, lăsând fanilor serialului o mulțime de întrebări. Ce s-a întâmplat cu medicii interni și cu rezidenții de la Seattle Grace-Mercy West Hospital? Aflați doar urmărind, la DIVA, premiera exclusivă a sezonului 9 din Anatomia lui Grey, miercuri, 3 februarie, începând cu ora 21:00. În fiecare miercuri DIVA va difuza câte două episoade.

Sezonul 9 din Anatomia lui Grey urmăreşte, în continuare, poveştile medicilor stagiari şi rezidenţi din aripa chirurgicală a spitalului fictiv Seattle Grace-Mercy West, din Seattle (Washington). Tema majoră a acestei serii este adaptarea la schimbare a personajelor: toţi rezidenţii din anul 5 au devenit medici specialişti, le predau acum stagiarilor din subordine şi fac singuri operaţii. În primele episoade ale sezonului, personajele îşi revin după accidentul de avion din sezonul 8, în care a murit Lexie Grey (Chyler Leigh) şi în care Mark Sloan (Eric Dane) a fost foarte grav rănit.

Derek Shepherd (Patrick Dempsey) are mâna rănită, Meredith Grey (Ellen Pompeo) şi-a pierdut sora vitregă, Lexie, dar în timpul sezonului iese soarele şi pe strada ei, iar Cristina Yang (Sandra Oh) este extrem de traumatizată după accident. Spitalul are probleme din cauza accidentului, iar viitorul instituţiei este pus sub semnul întrebării.

Urmăriți sezonul 9 al serialului Anatomia lui Grey, în premieră exclusiv la DIVA, începând de miercuri, 3 februarie, de la ora 21:00. În fiecare miercuri vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.