The Martian / “Marțianul” va fi disponibil pe DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D!

Titlul original: The Martian

Titlul în limba română: Marţianul

Regia: Ridley Scott

Distribuția: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain

Distribuitor: Odeon Cineplex, www.facebook.com/OdeonFilm

Sinopsis:

The Martian – 7 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Cel Mai Bun Film.

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice şi este lăsat în urmă de echipajul său. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă curând, că a fost lăsat singur pe planeta ostilă. Cu provizii insuficiente, el este nevoit să-și folosească la maxim creativitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ, pentru a putea fi salvat.

La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare.

Filmul este regizat de legendarul Ridley Scott (Alien, Prometheus) şi este bazat pe romanul bestseller The Martian, al autorului Andy Weir.

Format disponibil:

The Martian va fi disponibil în magazinele de specialitate în format Steelbook (Blu-ray 3D +2D), Blu-ray 3D, Blu-ray și DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.