După lansarea din 2014 a seriei The Walking Dead în România, cei de la EATComics, editura din cadrul asociatiei Event Art Tour, a pregătit pentru acest an mai multe lansări.

În februarie vom avea parte de două lansări: O serie, Prometheus: Foc și Piatră, de 17 numere ce se leagă direct de filmele Prometheus, Alien, Predator și Alien vs Predator.

În primul număr al seriei aflăm:

“Întrebările privind originile omenirii au rămas fără răspuns atunci când misiunea Prometheus nu s-a mai întors de pe îndepărtata planetă LV-223. Acum, o nouă echipă de exploratori urmărește să descopere misterul întunecat care învăluie soarta misiunii originare, fără a ști însă că același mister poate pecetlui și soarta lor.”

Astfel seria va fi un deliciu pentru iubitorii celor patru francize reunite în această serie.

Și un volum, 8PT, care intră în seriile de autor publicate de Dark Horse, alături de care EATComics va mai aduce și alte surprize.

Volumul este plin de mister, cu o poveste de dragoste ce tinde mai departe de limitele timpului cum îl știm noi ca trecut prezent și viitor, unde Joshua este prins și caută o cale de ieșire și răspunsuri legate de identitate și cum a ajuns în această situație.

Primul număr din Foc și Piatră va fi disponibil în rețeaua de distribuție începând cu data de 15 februarie, iar volumul 8PT, perfect pentru perioada Valentine’s Day, începând cu 25 februarie. Ele se vor putea găsi în magazinele: Inmedio, Căturești, Librarium, Red Goblin, Rabit Comics și Lex Hobby Store în Iași, dar și pe site-urile de profil precum eatcomics.ro, mangashop.ro, supererou.ro, lexstore.ro, elefant.ro.

Lansarea oficială a lucrărilor va fi făcută pe 20 februarie la Cărturești Fandom, cel mai nou magazin de bandă desenată, deschis în România începând cu ora 17. Un eveniment organizat de EAT Comics și @FiLM Geek în cadrul căruia vă vom răspunde la întrebări și vă vom prezenta noile publicații, într-un loc special destinat benzilor desenate și vor veni invitați surpriză, iar participanții vor avea șansa să câștige premii.

PS: Să nu uităm de #22 a The Walking Dead Comics! Tot în această lună la EATComics!

TWD_22_Cover_1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.