Bandă desenată cu subiect Cyberpunk 2077 câștigă Hugo Award!

Cyberpunk 2077: Big City Dreams câștigă Hugo Award la categoria "Best Graphic Story or Comic".

0
447
Ascultă acest articol


Hugo Awards sunt premii literare anuale acordate celor mai bune lucrări și realizări de science fiction și fantasy. Câștigând la categoria Best Graphic Story or Comic, Big City Dreams marchează prima dată când un autor polonez primește un premiu Hugo.

Banda desenată este plasată în megalopolisul Night City — așa cum se vede în jocul open-world Cyberpunk 2077 — și urmărește povestea a doi hoți, Tasha și Mirek, care încearcă să supraviețuiască împreună în cel mai periculos și întunecat oraș al viitorului.

Povestea benzii desenate a fost scrisă de Bartosz Sztybor, care ocupă funcția comic book and animation narrative director al CD PROJEKT RED. Este cunoscut și pentru munca sa la benzi desenate plasate în universurile Cyberpunk 2077 și Witcher, precum și la anime-ul Cyberpunk: Edgerunners. Ilustrațiile pentru Big City Dreams au fost create de Filipe Andrade și Alessio Fioriniello, cu culori aplicate de Roman Titov și Krzysztof Ostrowski.

Publicată în engleză de Dark Horse Comics, banda desenată premiată este disponibilă atât în format digital, cât și în format tradițional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.