Ascultă acest articol

După ce este atacată, dr. Alice Lambert (Alexandra Lamy) se trezeşte din comă şi află că soţul ei a fost ucis, iar fiica ei în vârstă de şase luni a dispărut. Urmăriți lupta unei mame care încearcă să își găsească fiica și să afle adevăruri dureroase, în noul serial dramatic francez O singură șansă, care are premiera numai la DIVA marți, 12 aprilie, la ora 21:00.

Alice nu are de ales: va merge cât de departe este nevoie. Dar, pe măsură ce situaţia este din ce în ce mai neagră, secrete întunecate din trecut încep să iasă la suprafaţă… Dr. Alice Lambert se trezeşte dis-de-dimineaţă, pentru a-i pregăti biberonul fetiţei ei de 6 luni, Tara. Deodată, două focuri de armă răsună în casă şi Alice îşi pierde cunoştinţa. Când se trezeşte din comă, o săptămână mai târziu, Alice este în plin coşmar: soţul ei a fost ucis, iar bebeluşul lor a dispărut.

Suspectată de poliţie şi vânată de asasini plătiţi, Alice refuză să renunţe la luptă. Simte că fiica ei este încă vie, undeva, acolo, aşteptând-o. Fără niciun alt sprijin, Alice apelează la Richard (Pascal Elbé), prima ei dragoste, fost detectiv şi singurul om în care poate avea încredere. Richard o va ajuta pe Alice în căutarea fiicei dispărute, dar drumul lor va fi lung și anevoios.

O singură șansă (titlul original: Une chance de trop) este creat de scriitorul american Harlan Coben, după romanul său omonim, produs de TF 1 în Franța și îi are în distribuție pe Alexandra Lamy, Pascal Elbé, Lionel Abelanski, Charlotte des Georges, Hippolyte Girardot, Didier Flamand, Frédérique Tirmont și alții.

Urmăriți în fiecare marți, de la ora 21:00, începând din 12 aprilie, noul serial francez O singură șansă, numai la DIVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.