Ascultă acest articol

Orice persoană activă pe rețelele de socializare își dorește să aibă o imagine de profil relevantă și uimitoare, iar noua aplicație care anunță lansarea celui mai nou sezon „Fetițele Powerpuff” la Cartoon Network, a devenit un adevărat fenomen în weekend, când mii de oamenii din întreaga lume și-au schimbat imaginea de profil cu un avatar Powerpuff.

Lansarea aplicației PowerpuffYourself.com care le perminte utilizatorilor să se transforme într-un personaj din orașul Townsville, precum „Fetițele Powerpuff”, a devenit rapid un subiect de discuție pe Facebook și Twitter, iar mii de oameni din întreaga lume au distribuit versiunile lor Powerpuff pe rețelele de socializare. Chiar și publicații ca CNN sau The Telegraph au distribuit aplicația și au transformat persoane publice precum membrii trupei One Direction, dar și alte celebrități, în personaje asemănătoare celor din serialul „Fetițele Powerpuff”. Aplicația marchează lansarea noului sezon „Fetițele Powerpuff”, care va putea fi urmărit la Cartoon Network, începând  din 23 aprilie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 08:45.

Aplicația PowerpuffYourself.com este disponibilă atât de pe dispozitivele mobile, cât și de pe dispozitivele de tip desktop și le permite utilizatorilor să aplice diferite expresii faciale și să utilizeze o varietate de haine, coafuri și accesori pe o păpușă Powerpuff, iar atunci când considetă că au devenit suficient de „powerpuff”, pot distribui versiunea lor pe rețelele de socializare cu hashtag-ul #PowerpuffYourself și #powerpuff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.