In the Heart of the Sea – Blu-ray Review

0
1360
Ascultă acest articol


In the Heart of the Sea – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Acțiune, Aventură, Biografie

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (23.95 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 1.78:1 (16×9)
Original aspect ratio: 2.4:1

AUDIO :

Dolby Atmos: Engleză, Dolby Digital: Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Polonă 5.1, Rusă 5.1, Turcă 2.0

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Bulgară, Cehă, Croată, Ebraică, Estonă, Greacă, Letonă, Lituaniană, Maghiară, Polonă, Portugheză – Europeană, Rusă, Slovenă, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : APRILIE 2016

DURATA : 122 min

PREŢ : 79.90RON

SINOPSIS

În iarna anului 1820, ambarcațiunea Essex este atacată și distrusă de o balenă uriașă cu o voință distrugatoare parcă planificată. “În Inima Mării” surprinde  dezolanta imagine de după asalt și lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câțiva supraviețuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viață.

Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică și disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credință, moralitatea și chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg și de a-și duce la țărm  echipajul, pe când secundul său devine obsedat de dorința de a captura fioroasa balenă.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUS

  • Ron Howard: Jurnalul de bord al căpitanului – Urmărim călătoria celebrului cineast prin intermediul unor fotografii din procesoul de producție și news-feed-ul contului său personal de Twitter
  • Chris Hemsworth și Benjamin Walker aprofundează rivalitatea dintre personajele pe care le interpretează
  • Descoperim adevăratele povești despre curaj și obsesiile care au inspirat scrierea romanului Moby Dick
  • Scene căzute la montaj, scene extinse și multe altele!

RECENZIE FILM

” Filmul ăsta, în aparență, îți spune o poveste marinărească, dar nu este chiar așa. Căpitanul Pollard, dar și secundul (în carte și scenariu, în realitate nu avea nici o funcție pe nava Essex), Owen Chase au de dus o luptă, atât cu ei însăși, dar și cu celălalt. O luptă de orgolii, de situație socială, de principii morale și de viață. Lupta asta a celor două personaje începe din primul cadru în care apar cei doi, și continuă până la final, până la scena în care Pollard își redescoperă anumite valențe, ascunse, undeva în „pătura” obârșiei lui de „viță nobilă” de pe insula Nuntacket. ”

Întreaga noastră cronică poate fi citită aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.