În premieră în România, SPIDER, în co-producție cu The Temple, lansează în curand primul film de ficțiune VR.

Sub pretextul unui Escape Room de ultimă generație, 6 tineri sunt ademeniți în mijlocul unui Reality Show extrem în care capcanele sunt adevărate și trebuie să găsească soluții contra cronometru. Totul este filmat chiar de unul dintre ei, spre deliciul publicului însetat de adrenalină.

Prima experiență VR într-un film românesc o vei trăi alături de Pavel Ulici, Paul Ipate, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Călin, Oana Nedelcu și Florin Piersic Jr.

Vizionarea filmului ESCAPE se va face cu ajutorul device-urilor VR dedicate,  cardboard-urilor sau online, direct pe telefon. Datorită soluțiilor tehnice unice folosite, spectatorul intră direct în pielea personajului principal și vede acțiunea prin ochii lui.

Regizorul filmului este Millo Simulov, un artist care inovează întodeauna prin filmele sale. Este cunoscut pentru  Hello Kitty”,  „un film cu o imagine cum rar se vede in filmul românesc” și  „Kiddo”, primul film interactiv din România.

„Astfel de filmări 360 ° sunt o provocare. Cum fiecare unghi este văzut de cameră, platoul de filmare arată diferit față de ceea ce știm cu toții. Pentru a crea o poveste cât mai autentică și reală, am folosit riguri speciale, astfel spectatorul, va avea parte de o experiență unică. Practic, a trebuit să  învățăm un nou limbaj cinematografic.”,

a declarat Millo Simulov despre ESCAPE.

„VR-ul este una din tehnologiile emergente pe care noi le folosim pentru a dezvolta experiente unice. ESCAPE este un proiect special pentru noi, un exemplu perfect de experienta senzoriala completa ce pune spectatorul in focus.”

a declarat Andrei Lăscuț.

SPIDER este o agenție de publicitate și casă de producție, care surprinde prin abordarea neconvențională, prin proiecte curajoase atât în lumea filmului, cât și în cea a publicității.

The Temple este o agenție inovatoare de Experience Marketing ce folosește cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta experiențe unice de brand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.