Sezonul 5 al serialului Haven vine la DIVA, în luna mai, cu episoade în premieră. Partea a doua a acestui sezon începe luni, 16 mai, la ora 21:00. A doua jumătate a sezonului 5 – sezonul 5 B – îi pune pe eroii noştri în faţa unor provocări nemaivăzute până acum: izolat de restul lumii de o ceaţă misterioasă, Haven e pe cont propriu.

Audrey (Emily Rose) redevine ea însăşi, scapă de malefica Mara, trebuie să ţină oraşul laolaltă şi încearcă să construiască o relaţia cu mama ei, Charlotte (Laura Mennell), care nu vrea decât să plece din oraş. Nathan (Lucas Bryant) se chinuie în continuare să pună capăt „Năpastelor” şi intră în conflict cu locuitorii din oraş, care adoptă regulile stricte ale lui Dwight (Adam Copeland) legate de traiul în spatele „giulgiului” care înconjoară oraşul.

Vince (Richard Donat) şi Dave (John Dunsworth) vor în continuare să descopere ce înseamnă misteriosul termen „Croatoan”, pe care l-au descoperit scris într-una dintre stâncile din pădurea din Haven, iar eforturile lor îi determină să ia o hotărâre dureroasă. Duke (Eric Balfour) vrea să descopere ce înseamnă să fii un Crocker – ştiind că s-ar putea să nu-i placă răspunsurile pe care le va găsi. Evenimentele din Haven anunţă o confruntare cataclismică: tensiunile cresc, alianţele se schimbă, iar în ultimul capitol al poveştii, misteriosul termen „Croatoan” este clarificat, în sfârşit.

Haven, bazat pe nuvela lui Stephen King, The Colorado Kid, este povestea investigaţiei pe care o face Audrey în acest oraş aparent normal, care e – de fapt –unul extraordinar. De-a lungul celor 5 sezoane de până acum, Audrey încearcă să se înţeleagă pe ea însăşi, dar şi misterele din Haven, iar aceste încercări o trimit şi mai adânc în gaura de iepure…

Urmăriți, așadar, începând de luni, 16 mai, la ora 21:00, partea a doua din sezonul 5 al serialului Haven, în premieră la DIVA. Săptămânal vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.