SHELLEY (coproducție Danemarca-Suedia) și scurtmetrajul MIERCURI (România) sunt cele două filme în care Cosmina Stratan poate fi văzută anul acesta la TIFF.

Drama psihologică-horror SHELLEY reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Ali Abbasi și este selectată în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania. În rolurile principale sunt actrițele Cosmina Stratan (După dealuri, Rămâi cu mine) și Ellen Dorrit Petersen (Blind).

Filmul este programat marți, 31 mai, ora 15.00 și joi, ora 17.30 la Cinema Victoria, Cluj-Napoca.

 Louise și Kasper formează un cuplu și trăiesc într-un sat izolat, într-o pădure, departe de viața modernă, tehnologie și electricitate. Cel mai mare vis al lui Louise (Ellen Dorrit Petersen) este să devină mamă, dar din păcate nu poate avea copii. În cele din urmă decide să-i propună Elenei (Cosmina Stratan), menajera lor româncă, să fie mama surogat în schimbul unei considerabile sume de bani. Elena acceptă, dar noua viață pe care o va aduce pe lume se dezvoltă prea repede, afectându-i pe toți cei din jur cu o forță diabolică. În jurul nașterii inevitabile, paranoia și oroarea capătă dimensiuni uriașe.

Scurtmetrajul MIERCURI (15’), în regia lui Goran Mihailov, cu Cristi Iacob și Cosmina Stratan, spune povestea lui Andrei și a părinților lui, care pleacă împreună într-o călătorie, după ce au fost despărțiți timp de 2 ani. Filmul face parte din competiția Zilele Filmului Românesc  – secțiunea scurtmetraj, și este proiectat miercuri, 1 iunie, la ora 22.45 la Cinema Florin Piersic, Cluj–Napoca. Scenariul îi aparține lui Cătălin Mitulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.