Mergi la cinema și trei actori români îți dau cadou mașina din film!

0
1366
Ascultă acest articol


Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol  stabilesc o premieră în România, oferind cadou o mașină vintage Dacia 1300, la fel ca cea folosită în comedia Două Lozuri.

Filmul intră în cinema din 7 octombrie, este produs de Actoriedefilm.ro și distribuit de Ro Image 2000.

Mașina aleasă pentru concurs a intrat într-un proces de recondiționare, așa că o vor scoate « ca nouă » din atelierul Custom Cars, iar nostalgicii Dacia 1300 au șansa să urmarească transformarea mașinii într-un miniserial cu Bucur, Papadopol și Boguță, care poate fi urmărit pe pagina de Facebook a filmului – https://www.facebook.com/DouaLozuri

 Concursul, organizat în parteneriat cu Groupama, începe pe 7 octombrie, odata cu intrarea filmului în cinematografe, și ține până pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie să facă participanții este să se înscrie pe pagina www.doualozuri.ro și să păstreze biletul care atestă că au vazut filmul Două Lozuri la cinema.

În plus față de premiul cel mare, Dacia 1300, cei înscriși pot câștiga o asigurare CASCO Gradual oferită de Groupama, o ieșire la masă cu Dragos Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, precum și produse promoționale oferite de Două Lozuri și Custom Cars.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016. Mai multe detalii și regulamentul pe www.doualozuri.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.