When an actual, honest-to-goodness royal princess runs off from her official obligations and duties for a couple of days to see how the other half lives, she winds up falling for a good Samaritan who is unaware of her real identity during the holiday season. Will her true love still feel the same way once he learns the truth? Photo: Credit: Copyright 2015 Crown Media United States, LLC/Photographer: Marcel Williams

Intrați în atmosfera de sărbătoare alături de DIVA, cu filmele speciale de Crăciun pentru că, începând din 7 noiembrie, de luni până vineri, de la 14:00 și de la 16:00, DIVA difuzează câte un film dedicat Crăciunului.

Premierele lunii noiembrie sunt Spiritul Crăciunului (pe 7 noiembrie), despre o jurnalistă care are un accident de maşină și, aflată în comă, spiritul ei ia contact cu un altul cu identitate surprinzătoare, Un secret de Crăciun (pe 14 noiembrie), despre viaţa unei mame singure care ia o turnură magică după ce-i salvează viaţa unei femei dintr-un accident cu două săptămâni înainte de Crăciun și A fost odată de Sărbători (17 noiembrie), în care, atunci când scapă de anturajul său pentru a explora New York-ul de Crăciun, o prinţesă face cunoştinţă cu un tânăr care-i arată oraşul frumoasei necunoscute.

Urmăriți, așadar, Numărătoarea inversă până la Crăciun, începând din 7 noiembrie: câte două filme de Sărbători de luni până vineri, de la 14:00, la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.