Serialul Taboo / “Tabu”, creat de Tom Hardy și produs de Ridley Scott, din 8 ianuarie pe HBO GO

0
1862

Tom Hardy, nominalizat la Oscar, interpretează rolul principal în noul serial FX Tabu, care va avea premiera pe HBO GO pe 8 ianuarie. Serialul de opt episoade este produs de Tom Hardy, Ridley Scott și Steven Knight.

Acțiunea serialului Tabu are loc în 1814 și prezintă călătoria lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului și se întoarce schimbat complet. Deși se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moșteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și pentru a-și reclădi viața. Înconjurat de conspirații, crimă și trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafață într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.

Tom Hardy joacă rolul principal, cel al lui James Keziah Delaney. Din distribuție mai fac parte Jonathan Pryce (Urzeala tronurilor) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly (Culisele puterii) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin (Urzeala tronurilor) apare ca Zilpha Geary și David Hayman ca Brace.

Tabu este creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy și Chips Hardy, care este și producătorul consultant al serialului. Producătorii executivi sunt Ridley Scott și Kate Crowe de la Scott Free, Tom Hardy și Dean Baker de la Hardy Son & Baker și Steven Knight, iar Timothy Bricknell este producător. Tabu este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) și Anders Engström (episoadele 5-8) și îi aduce din nou împreună pe Hardy și Knight pentru a treia lor colaborare, după Locke și Peaky Blinders.

Serialul dramă de opt episoade, fiecare de câte o oră, este disponibil de pe 8 ianuarie pe HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=-g1vqWDrI7E

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.