AMC România are un feed dedicat și difuzează conținut unic pentru România, din luna august 2016.

Programul dedicat asigură menținerea conținutului AMC în limba originală, cu subtitrare în limba română. Orele de difuzare ale serialelor sunt mai convenabile, deoarece grila de programe urmează fusul orar din România, în locul orei Europei Centrale, cum era anterior.  Serialele cheie AMC sunt programate pentru difuzare de la ora 22:00, făcând serile să dureze mai mult pe AMC România!

 AMC România continuă să aducă numeroase seriale în premieră, printre care: sezonul 2 al serialului sci-fi, Humans din 23 februarie sau sezonul al doilea din Into the Badlands, în luna martie. Un nou sezon din Better Call Saul va fi pe ecrane din aprilie, iar favoritul fanilor Fear the Walking Dead, revine în forţă în 2017 cu sezonul 3. Toate aceste super producţii sunt seriale originale exclusive AMC.

THEMATIC CHANNELS își urmează astfel strategia de a-și mări portofoliul de televiziuni puternice pentru care vinde publicitate, cu televiziunea favorită a Americii, AMC – un nume sonor în rândul televiziunilor de filme din lumea întreagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.