Ascultă acest articol

Jefferson Hall, cunoscut pentru rolul lui Torstein din serialul fenomen Vikings, vine anul acesta la cea de-a cincea ediție East European Comic Con ce va avea loc între 5 și 7 mai la Romexpo. Este pentru prima data când un actor din Vikings își dă întâlnire cu publicul din România.

Jefferson Hall s-a mai făcut remarcat și pentru rolul cavelerului Hugh of the Vale din Game of Thrones, slujitorul casei Arryn.

Totodată, actorul de origine britanică îi dă viață lui Thorne Geary în aclamata serie HBO Taboo, în care care joacă alături de actori ca Tom Hardy, nominalizat la Oscar pentru The Revenant, Michael Kelly (House of Cards) sau Jonathan Pryce (Game of Thrones, Piratii din Caraibe).

În afară de seriale, Hall a făcut parte din distribuțiile unor blockbustere de succes precum Sherlock Holmes sau Star Wars: The Force Awakens.

Jefferson Hall completează, astfel, lista actorilor de la Hollywood care se vor întalni cu publicul la East European Comic Con, listă care îi cuprinde si pe Ellie Kendrick (Game of Thrones, Misfits), Christopher Judge (Stargate SG-1), Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries, The Originals), Craig Parker (Spartacus, Stăpânul Inelelor) și Tom Wlaschiha (Game of Thrones).

Biletele se găsesc online pe http://comic-con.ro/tickets/ și pe www.eventim.ro, precum și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai, iar anul acesta se prefigurează a fi cea mai extinsă ediție, întinzându-se pe o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați.

În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar și surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista si elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.