The Handmaid’s Tale – în exclusivitate pe HBO GO

0
1470

Noul serial bazat pe romanul lui Margaret Atwood va fi disponibil la HBO în România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia,Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina.

Primele 3 episoade vor avea premiera pe HBO GO pe 27 aprilie și vor fi urmate de câte un nou episod în fiecare săptămână. Actorii din rolurile principale sunt Elisabeth Moss (Mad Men),  Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Shakespeare in Love), Samira Wiley (Orange is the New Black), Max Minghella (The Mindy Project), Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter), O.T. Fagbenle (The Five), Alexis Bledel (Gilmore Girls), Madeline Brewer (Orange is the New Black) and Ann Dowd (Compliance, The Leftovers).

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul Povestea slujitoarei este povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, soțiile lor groaznice, Marthele domestice și colegele slujitoare – dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller (The 100), iar producători executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears și Ilene Chaiken. Serialul The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM

Serialul va fi disponibil în exclusivitate pe HBO GO din 27 aprilie.

HBO Europe oferă canalele liniare HBO și Cinemax, precum și serviciile HBO GO și HBO On Demand prin operatorii parteneri din Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina. HBO Nordic s-a stabilit drept Casa Serialelor și oferă  serviciul premium Video on Demand cu abonament direct consumatorilor și prin partenerii operatori din Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

Metro-Goldwyn-Mayer este o companie de divertisment care se concentrează pe producția și distribuirea globală a filmelor și conținutului televizat pe toate platformele. Compania deține una dintre cele mai variate game de conținut premium de filme și televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.