Actorii din „4 BLOCKS” se întorc pe platourile de filmare pentru sezonul 2

0
1207
Ascultă acest articol

Serialul „4 Blocks”, lansat oficial în România, săptămâna trecută, va avea un nou sezon.

Declarația a fost făcută în premieră de actorul Kida Khodr Ramadan, prezent la București, la premiera de gală din România.

Cel mai titrat serial european al momentului, „4 Blocks”, regizat de Marvin Kren, va fi difuzat, din 8 mai, de postul de televiziune TNT, în fiecare luni, începând cu ora 22:55.

Premiera oficială a serialului a avut loc la București în prezența actorului principal, Kida Khodr Ramadan, proaspăt câștigător al trofeului pentru „Cea mai bună interpretare masculină”, pentru rolul din „4 BLOCKS”, la Series Mania Festival din Franța.

Printre invitați, la premiera de la București, s-au numărat jurnaliști, bloggeri, regizori și actori. Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Gianina Corondan, Iulia Verdeș,  Raluka, Maria Coman, Olimpia Melinte, Alice Iacobescu, Dorotheea Petre, au participat la evenimentul de lansare „4 BLOCKS”.

Produs de câștigătorii Premiului Oscar pentru cel mai bun film străin „The Life of Others/ „Das Leben der Anderen”/ „Viețile altora” (2007), Max Wiedemann
Quirin Berg,  „4 Blocks” spune o poveste despre prietenie și familie, despre trădare și vinovăție din sânul unui clan arab care trăieşte în Neukölln, un cartier mărginaş al Berlinului.

Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care, împreună cu soția sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea să plece din cartier, părăsind astfel şi o afacere de droguri profitabilă. Cu toate acestea, atunci când cumnatul său, Latif (Massiv), este arestat într-un raid, el este forțat să îşi protejeze familia, nedorind  să cedeze controlul fratelui său imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care plănuia să devină următorul lider de clan. Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranța unui viitor în limitele legii, dar se pare că nu există nicio scăpare din spirala descendentă a criminalității.

Filmat la Berlin, cu o distribuţie formată din actori deja consacraţi, dar şi cu nou-veniţi, „4 Blocks” este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. Este o poveste brută și autentică, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez,

a crimei organizate care alimentează acest oraș hedonist, un magnet pentru nonconformiști și turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.