Ascultă acest articol

La TV Paprika, în luna mai, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

Ljubomir Stanisic, călăuza noastră culinară, ne invită în paradisul gastronomic al Portugaliei. Rețetele tradiționale, cu cele mai bune produse autohtone, gătite autentic, ne vor fi împărtășite de pasionatul bucătar.

Hans Jörg Bachmeier, ne va prezenta bucătăria bavareză aşa cum este ea, cu arome cunoscute, cu ingrediente obişnuite şi astfel vom descoperi gusturile ce caracterizează Bavaria.

Noile sezoane ale emisiunilor de la TV Paprika, vor aduce un plus de savoare, o mai bună informare despre cum putem să ne îmbunătăţim meniul zilnic și să ne sporim experiențele culinare.

Savoarea Portugaliei

Titlul original: Papa Quilometros

De luni pînă vineri la ora 23:00

Premiera: 11 Mai, ora 23:00

Savoarea Portugaliei este mult mai mult decât o emisiune de gătit, este o celebrare a lucrurilor bune din viaţă: un tribut adus Portugaliei. Ljubomir Stanisic prezintă și pregătește cele mai bune produse din zonă, cu reţete ce le fac să strălucească. Este o călătorie gastronomică fascinantă prin Portugalia, de-ţi lasă gura apă!

Repede, simplu, bavarez – Sezon nou

Titlul original: Simple, Tasty, Bachmeier

Premiera: 19 Mai, ora 20:30

Bucătarul bavarez vrea să demonstreze că secretul artei culinare constă în ideile pline de imaginaţie şi timpul suficient, şi, evident, ingredientele bune. Iată motoul lui Hans Jörg Bachmeier, originar din Eggenfeld din Bavaria de Jos: „Un bucătar bun are nevoie de trei lucruri: apă, sare şi un strop de pasiune, fără de care nimic nu funcţionează în bucătărie”. Acesta este spiritul în care lucrează: simplu, dar grozav, cu o listă de ingrediente moderată şi tehnică de preparare uşoară.

În centrul bucătăriei vedetei culinare din Bavaria de Jos se află simplitatea şi transparenţa. Procesele de gătit pe care le aplică nu sunt foarte lungi, iar ingredientele pot fi procurate şi din chioşcul de pe colţ. Reţetele sale nu sunt complicate, pot fi uşor de urmărit, dar unt mereu surprinzătoare: puţine ingrediente, multe trucuri culinare inteligente, zero complicaţii şi, cu toate acestea, experienţe de neuitat la capitolul gust. Indiferent că vorbim de chiflele cu şuncă, penne cu peşte sau papanaşi cu piure de caise, reţetele obişnuite, dar rafinate ale vedetei gastronomiei aduc un elan nou în bucătărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.