Zac Efron despre Baywatch într-o sesiune Q&A (EXCLUSIVITATE)

0
3875
Ascultă acest articol

Zac Efron intepretează rolul lui Matt Brody în comedia de acțiune Baywatch – inspirată din serialul de succes cu același nume.

Alături de el joacă și musculosul Dwayne Johnson, în rolul lui Mitch Buchannon, iar exotismul în film este adus de Priyanka Chopra (Victoria Leeds), Alexandra Daddario (Summer Quinn) și Kelly Rohrbach în rolul lui CJ Parker. În serialul din 1989, Buchannon a fost jucat de David Hasselhoff, iar C.J. Parker a fost Pamela Anderson.

Într-o sesiune de Q&A cu Zac Efron, acesta a discutat, printre altele, despre povestea din film, personajul interpretat de el, personajul intepretat de Johnson și relația celor doi în film, dar și despre relația deosebită dintre personajul intepretat de el și Summer Quinn. Mai jos aveți clipul, în exclusivitate în România:

Când un nou recrut, arătos și impretinent (Zach Efron), se alătură echipei de salvamari condusă de Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), căruia-i place să facă lucrurile ca la… manual, ies scântei! Vrând, nevrând, cei doi vor lucra cot la cot când descoperă un complot criminal care amenință viitorul plajei lor.

La cinema din 2 iunie, distribuit în România de RO IMAGE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.