Megamax, pentru luna iunie, propune un maraton cu filme pentru și despre tineri, în fiecare weekend de la ora 19:00 la ora 21:30.

Sunt filme cu multă acțiune, distracție, dans, cu experiențe, provocări și întâmplări din viața de adolescent.

Adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi, doar la Megamax!

THE WANNABES

Șase tineri cu multe vise se înscriu într-o școală de arte cu internat. Ei ar vrea să devină staruri pop, dar își dau seama că în această școală pot învăța numai muzică clasică și dans clasic. Astfel, ei au dificultăți în a-și începe cariera mult râvnită și mai trebuie să rezolve și diferite probleme specifice adolescenței. Să nu mai vorbim de faptul, că au probleme în fiecare zi cu un director morocănos care aplică mereu sancțiuni pentru orice.

PRINȚESA ELEFANT

Prințesa elefant este povestea lui Alex care crede că este o fată obișnuită până când împlinește 16 ani. De ziua ei, în curtea din spatele casei apare un băiat însoțit de un elefant. Îi spune lui Alex că este moștenitoarea tronului din regatul Manjipoor și trebuie să învețe să-și folosească puterile magice pentru a-și apăra moștenirea împotriva unchiului ei perfid. Cei trei prieteni ai ei și elefantul Anala o ajută. În al doilea sezon, minunata poveste îmbină aventura, dragostea, drama, muzica, magia și prietenia. Succesul lui Alex este umbrit de amenințarea puternicei vrăjitoare Diva, care nu numai că încearcă să tulbure domnia lui Alex în Manjipoor, ci îl influențează și pe frumosul Caleb și pe sora lui, Zamira. Alex se îndrăgostește de acest băiat chipeș care se luptă din ce în ce mai mult cu sentimentele lui împărțite între loialitatea față de Diva și dragostea pentru Alex.

ULTIMA BÂRFĂ

„Care-i ultimul buzz, prietene? – iată Teen BUZZ, cea mai nouă revistă pentru adolescenți!” Din nou! Ce face un grup de adolescenți după ore? Umblă pe străzi, își petrec timpul între prieteni? Cei cinci membri, acum bine cunoscuți, ai redacției revistei Teen Buzz scriu despre diverse probleme din viață – întâlnirile romantice, părinții, secretele și primele impresii.

LICEUL DEGRASSI

Noul an școlar aduce mari schimbări pentru elevii Degrassi. Rivali noi, prieteni noi, iubiri noi, mișcări în ierarhia școlii și amenințări vor afecta fiecare relație. Interesante și incitante, intense și proaspete, cu umor și cu mult suflet sunt întâmplările inedite ale Liceului Degrassi. Fiecare episod este special și abordează multe subiecte relevante pentru adolescenții de astăzi, inclusiv violența bandelor, abuzul de droguri, intimidarea, identitatea de gen, sexualitatea, adolescenții părinți și poveștile de dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.