Avanpremiera specială a filmului „Everything, Everything / Absolut Tot”, distribuit de ForumForum Film Româniavut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. Invitații, printre care s-au numărat și Corina Caragea, Cristina Cioran, Nicoleta Nucă, Alice Năstase-Buciuta, Ramona Solomon, Simona şi Rareş Dragomir, Oana Coşbuc şi OliX au participat la evenimentul de lansare şi au descoperit povestea de dragoste dintre Maddy şi Olly.

Ecranizat după romanul cu acelaşi nume semnat de Nicola Yoon, filmul urmăreşte povestea de iubire dintre doi adolescenţi, jucaţi de Amandla Stenberg (Maddy) şi Nick Robinson (Olly). Cei doi tineri au puterea de a păşi dincolo de limitele impuse şi de a risca absolut tot pentru se descoperi unul pe altul, a fi liberi şi a experimenta ce înseamnă viaţa cu adevărat.

Maddy e un personaj care a trăit toată viaţa sa izolat, hrănindu-şi dorinţa de evadare cu propria imaginaţie şi creativitate. Producătoarea Elysa Dutton spune: „În ziua de astăzi, toţi ne simţim atât de interconectaţi prin intermediul tehnologiei, dar chiar şi aşa, Maddy este atât de departe de tot ceea ce multă lume consideră că i se cuvine şi că este normal.”

Numele actriţei principale, Amandla, înseamnă putere, însă ea joacă rolul unei fete care s-a bucurat foarte puţin de acest lucru până la vârsta de 18 ani. Actriţa spune că „indiferent de realitatea vieţii fiecăruia, indiferent de detalii, majoritatea adolescenţilor pot rezona cu faptul că la un moment dat se simt neputincioşi, iar în cazul lui Maddy acest lucru ia dimensiuni impresionante. Am fost atrasă de acest adevăr al poveştii, de sentimentul pe care-l simţim cu toţii la un moment dat. Şi cred că toţi ne-am întrebat ce risc suntem dispuşi să ne asumăm doar pentru a trăi şi a experimenta tot ce are de oferit viaţa, într-un mod mult mai intens.”

Filmul „Everything, Everything / Absolut tot” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 23 iunie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.