Pe 14 septembrie, TV Paprika și-a lansat oficial marea premieră a toamnei, emisiunea producție proprie „La piață cu Antonio Passarelli”. 40 de jurnaliști din presa scrisă, online și radio s-au delectat cu poveștile și deliciile culinare ale bucătarului italian. Formatul filmat în vara aceasta, în piețe din întreaga țară, își propune să ne îndemne să gătim mai des cu legume proaspete, cumpărate de la piețarii autohtoni, care le-au cultivat în apropiere.

În atmosfera relaxantă de la The Wine Club&Bistro, din Capitală, Antonio a gătit risotto cu supă de legume din piață, șofran și cremă de parmezan. Și a mărturisit că este „unul dintre bucătarii cei mai neserioși din România. Bucătăria este un mod de a trăi și nu o fac încruntat. În bucătăria mea e altfel de atmosferă”. Atmosferă care s-a simțit din plin la fața locului, unde Antonio a transmis aceeași energie bună ca cea pe care a acumulat-o la filmări. „O supă din roșii cultivate cu dragoste de o bunicuță este incredibilă”, a povestit bucătarul de 58 de ani. „Mulțumesc TV Paprika pentru că în fiecare an mă ajută să descopăr lucruri minunate”. De data aceasta, a descoperit o Românie „incredibil de frumoasă, plină de tradiții și de lucruri bune. Îmi place foarte mult să mă întâlnesc cu oameni care îmi dau energie”, a povestit el în cadrul evenimentului.

Emisiunea „La piață cu Antonio Passarelli” începe pe 18 septembrie, la TV Paprika, și va fi difuzată de luni până vineri, la ora 21:30. Apoi, din 7 octombrie, TV Paprika a pregătit două noi premiere: versiunile cehă și maghiară ale emisiunii. De la ora 10:00, începe „Marketa la piaţă” (cu Marketa Hrubesova) și, de la 10:30, „Dóra la piaţă” (cu Dóra Havas). Fiecare nou episod al celor două emisiuni va fi difuzat sâmbăta și duminica, la aceleași ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.