Un nou sezon din „Dovezile pierdute”, difuzat în exclusivitate de HISTORY

0
817
THE LOST EVIDENCE - Episode 1 - Battle of Britain
Ascultă acest articol


HISTORY prezintă în exclusivitate începând cu 3 aprilie, de la ora 22:00, cel de-al doilea sezon al serialului „Dovezile pierdute”. O serie pe cât de fascinantă, pe atât de tulburătoare în care sunt povestite momentele cheie din teatrele de război din Europa și zona Pacificului. Cu ajutorul a numeroase fotografii și filme făcute în timpul războiului și dezvăluite acum în premieră, spectatorii vor pătrunde exact în mijlocul evenimentelor din cel de-Al Doilea Război Mondial și se simți că se află pe câmpul de luptă.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generaţie, cu o arhivă cuprinzătoare și cu interviuri extraordinare cu oameni de pe front, din ambele tabere, serialul „Dovezile pierdute” oferă o nouă viziune asupra războiului. Pentru prima dată sunt oferite publicului imagini cu o rezoluție înaltă care ne permit să urmărim bătăliile pas cu pas, exact așa cum s-au desfășurat în realitate. Povești individuale despre curaj și eroism pot fi acum plasate exact în locurile și momentele în care s-au întâmplat.

În primul episod al acestui nou sezon, „Bătălia / Lupta de la Berlin”, fotografii aeriene făcute în timpul luptelor și care nu au mai fost văzut de peste 60 de ani sunt folosite pentru e reconstrui orașul mult iubit al lui Hitler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.