Filmul „Octav” se lansează și pe DVD

0
1074
Ascultă acest articol

6 zile pe săptămână, 12 ore pe zi, începând cu ora 5:00 dimineața și 1 oră de pauză. Duminica este liberă, însă nu în totalitate. În fiecare zi, câteva tone de echipament circulă încontinuu dintr-un loc în altul și o armată de oameni sunt mereu în mișcare pentru a-și îndeplini cât mai bine sarcinile profesionale. Cam așa se poate rezuma munca pe platourile de filmare ale unei pelicule cinematografice. Totul, pentru ca noi să ne putem bucura de imaginile și povestea frumoasă ce ne apare de pe marile ecrane.

Iar „Octav” este un film care prezintă imagini calde și poetice despre țara noastră și care a dovedit o nouă modalitate de promovare a cinematografiei românești în mediul cinematografic internațional.

Începând cu luna mai 2018, publicul se poate bucura de povestea lui Octav, care îl are pe mult îndrăgitul actor Marcel Iureș în rol principal, și în format DVD.

Discul va conține imagini inedite (de exemplu, povestea pe larg a modului în care s-a lucrat pentru acest film), care vor fi publicate în exclusivitate doar pe DVD, cât și o broșura tipărită cu informații și fotografii detaliate despre producția cinematografică regizată de Serge Ioan Celebidachi.

O surpriză plăcută pentru public va fi faptul că 1 din 100 de DVD-uri „Octav”, puse la vânzare, va conține deja semnătura actorului Marcel Iureș.

Evenimentul de lansare al DVD-ului „Octav” va avea loc miercuri, 16 mai 2018, începând cu ora 18:30, la Librăria Cărturești Carusel, din Centrul Vechi. DVD-ul va putea fi cumpărat din rețeaua Cărturești și de pe website-ul oficial al filmului (www.octav.ro), începând cu data de 15 mai, la prețul de 49.9 lei.

Alături de presă și de publicul prezent vor fi actorul Marcel Iureș, regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrînceanu Celebidachi, dar și copiii din film Alessia Tofan și Eric Aradits, alături de alți membri ai echipei de filmare.

Seara se va încheia cu o sesiune de autografe pe care Marcel Iureș o va oferi celor prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.