Gigantul Taiwanez, Asus, ne “clătește ochii” cu un nou monitor dedicat în special consolelor. Compania face acest lucru de aproximativ un an și jumătate, iar ținta acestora sunt consolele Playstation și Xbox. De această dată, monitorul Asus CG32UQ și-a făcut apariția la Computex 2018, iar specificațiile acestuia sunt prezentate mai jos și trebuie să știti că nu sunt de neglijat.

Specificațiile acestuia includ un ecran cu o diagonală de 31.5 inch cu o rezolutie 4K ( 3480×2160 pixeli) și un panel tip VA cu o rată de refresh de pană la 60Hz. Luminozitatea acestuia este de 600 de nits și suportă HDR10. Monitorul acoperă 95% din culoarea DCI-P3.

Important de reținut este faptul că acest nou monitor de la Asus suportă caracteristica AMD FreeSync, cu o rată de refresh între 40 și 60Hz. Inițial, compania a numit această caracteristică Adaptive-Sync deoarece acesta nu a trecut testele AMD. Nu trebuie să vă panicați deoarece nu este nici o problemă. Rata de răspuns este de 13ms. Puțin cam mare.

Monitorul Asus CG32UQ, construit special pentru console are trei mufe HDMI și una tip DisplayPort 1.2 prin care puteți să conectați cele două console, de la Microsoft și Sony dar și PC. Ca o mică adăugare, monitorul Asus are două boxe de 5W, o mufă jack de 3.5mm și 4 porturi USB 3.0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.