Toate episoadele din Samurai Jack sunt disponibile online și le poți urmări pe Adult Swim, fără a fi nevoie să te înregistrezi. Poți folosi atât aplicația, cât și site-ul, direct din browser, iar În cazul în care browserul nu te lasă să dai play, poți folosi un VPN.

Odată “teleportat” în SUA, poți urmări cap-coadă povestea samuraiului tău preferat.

Episoade sunt difuzate și pe Cartoon Network, la noi în România, dar dacă nu îți place ordinea difuzării lor, acum poți face un maraton întreg putând să urmărești povestea lui Jack și a lui Aku în “binging mode”.

Cute info: Samurai Jack a debutat în 2001, cu primul sezon și a rulat pe Cartoon Network până în 2004. În ciuda hype-ului generat de show, creatorul Genndy Tartakovsky nu a terminat niciodată seria care o începuse. Abia în decembrie 2015 a fost lansat un teaser, împreună cu Adult Swim, confirmând că mult iubita serie va reveni pentru al cincilea și ultimul sezon.

Genndy Tartakovsky a confirmat că acest sezon se va învârti în jurul storyline-ului lui Jack și va elucida toate misterele din jurul său în timpul vânătorii după o metodă de a călători înapoi în timp.

Articol de Leonard Neamțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.