Ascultă acest articol

Pe 20 iunie gamerii și posesorii consolelor Sony, PlayStation 4/Pro, au primit o veste excelentă din partea Sony Interactive Entertainment (SIE) și anume anunțarea unei promoții PlayStation Hits menită să facă mai mult decât accesibile o selecție de jocuri.

Clipa a venit, iar PlayStation Hits a debutat în PlayStation Store, de astăzi, 18 iulie, iar din ofertă fac parte peste 20 de jocuri – multe dintre ele hituri la lansare sau care au fost premiate în domeniu și cu siguranță merită atenția voastră.

Ca să vă fac selecția mai ușoară, am zis să vă prezint 5 jocuri, pe care, dacă nu le ai încă sau nu le-ai jucat, merită să le cumperi acum din PlayStation Store la prețuri pornind de la 99.99 lei, preț recomandat în rețeaua magazinelor partenere.

  1. Prima recomandare este Uncharted 4: A Thief’s End – ultimul episod dintr-o serie de aventură care ne amintește de filmele Indiana Jones. Cu Nathan “Nate” Drake în rol principal (voce și personaj dublat excelent de Nolan North), seria de jocuri a debutat cu Drake’s Fortune în 2007, apoi a fost urmat de Among Thieves (2009) și Drake’s Deception, iar în 2016 am primit ultima parte a cestei serii de gen third-person shooter, A Thief’s End. Aventură, acțiunea, și o poveste interesantă, îl poartă pe Nate în călătorii în diverse colțuri ale lumii, iar franciza a câștigat ușor inimile jucătorilor.
  2. A doua recomandare este Project CARS care a pornit ca un simplu proiect prin care se căuta finanțare și a ajuns să primească și un sequel și admirația a mii de fani ai jocurilor racing din toată lumea. În spatele volanului celor mai puternici și arătoși bolizi construiți de producători cunoscuți din lume, conduci pe trasee detaliate, din diferite zone globale, prin diverse stări ale vremii și te face să te simți excelent. Jocul a fost primit bine de public și este clar o recomandare pentru cei care vor să simtă adrenalina vitezei pe pistă și mașini și trasee randate foarte realist.
  3. Assassin’s Creed IV Black Flag nici nu mai are nevoie de prezentare, căci oricare gamer din lume a auzit de franciza Assassin’s Creed, iar cel de-al 4-lea titlu din serie, Black Flag, îl duce pe asasinul nostru în perioada piraților, vaselor de război și al luptelor maritime în peisaje de-a dreptul incredibile, open-world. Dacă genul third-person shooter se axează mai mult pe aventură în seria Uncharted, în Black Flag avem parte mai mult de acțiune – confruntări maritime intense sau lupte cu inamici prin care poți realiza o serie mai complexă de mișcări de atac, combo-uri sau pur și simplu de elemente surpriză care trimit mai rapid adversarul “la culcare”.
  4. Dacă ești genul căruia îi plac confruntările și luptele și vrei mai mult decât oferă Black Flag, atunci n-ai cum să spui “nu” la Mortal Kombat X! Având de ales dintre zeci de personaje adunate din toată seria de jocuri și filme, începe cafteala, iar controller-ul va avea probabil mai mult de suferit decât adversarul de pe ecran, căci prin combinații de butoane poți realiza fel de fel de combo-uri, la sol sau în aer, menite să ducă la momentul când apare pe ecran textul “Finish him!”. E un joc destul de violent, dar pe de altă parte ajută la “destresare” și merge la fix jucat cu prietenii.
  5. Ajunși la a 5-a recomandare, lupta se dă acum între Batman: Arkham Knight și Middle-Earth: Shadow of Mordor, ambele fiind third person shootere cu elemente de RPG bazate pe francize puternice (Batman, Lord of the Rings) cu un aspect vizual excelent și povești care te țin în fața TV-ului ore bune. Arkham Knight face parte dintr-o trilogie de jocuri – adaptare după benzi desenate cu Batman, iar Shadow of Mordor, este și el parte dintr-o serie bazată pe cărți dar și filme, Lord of the Rings. Personal nu pot decât să vi le recomand pe amândouă, diferența cea mai notabilă dintre cele două fiind că Batman încorporează elemente futuristice și include villaini care mai de care mai puternici, iar Shadow of Mordor te duce pe tărâmuri fantastice pline de Orci și creaturi hidoase și primești un sistem de dezvoltare a personajului și sisteme de luptă deosebite.

Cei care preferă jocurile cu mașini au de optat și pentru Need For Speed și/sau Need For Speed Rivals sau se pot întrece cu prietenii online în DRIVECLUB, iar dacă Mortal Kombat X nu-ți place, poți opta pentru EA SPORTS UFC 2 cu jucători reali și o fizică care o imită pe cea reală.

Cei mici se pot amuza cu LittleBigPlanet 3, iar printre cele mai bune jocuri exclusive de PlayStation, dintotdeauna, The Last of Us Remastered, îi așteaptă pe cei noi veniți în lumea consolelor PS, căci dacă ești un veteran, sigur l-ai jucat, savurat… și de ce nu, rejucat.

Dacă nu v-am convins până acum, din lista PlayStation Hits mai fac parte și Ratchet & Clank, Killzone Shadow Fall, Bloodborne, inFAMOUS: Second Son, Dragon Ball XENOVERSE, DYNASTY WARRIORS 8: Xtreme Legends Complete Edition, Watch_Dogs, Rayman Legends, Yakuza 0, Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair și DYNASTY WARRIORS 8: Xtreme Legends Complete Edition, multe dintre ele premiate și apreciate atât de jucători cât și de critici din branșă.

Așadar, fie că îți plac jocurile de aventură, acțiune, racing, third person shooterele, jump & run-urile, brawler-ele, tower defense-urile sau first person shooter-ele, ai din toate titluri bune, acum la prețuri mai mici prin PlayStation Hits.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.