Ascultă acest articol

Centenarul Filmului Românesc ajunge sâmbătă, 29 septembrie, la Slobozia, cu filmul Proba de microfon, în regia lui Mircea Daneliuc. Pelicula va putea fi urmărită pe marele ecran de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia. Invitatul special al evenimentului este actrița Ileana Popovici.

Documentarul AGERPRES și expoziția fotografică „România: Evoluție” însoțesc caravana în municipiul Slobozia. De la ora 17.00, pe marele ecran, va fi difuzat documentarul „Marea Unire: România, la 100 de ani”. Expoziția Fotografică „România: Evoluție”, care cuprinde unele dintre cele mai importante momente din istoria României, va putea fi vizitată începând cu ora 16.30.
Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Slobozia.

SLOBOZIA susține filmul românesc în an centenar
„100 de filme în ANUL CENTENARULUI completează în mod fericit seria de manifestări organizate în municipiul Slobozia, pentru celebrarea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Este o onoare pentru noi faptul că ne aflăm pe harta celor o sută de orașe în care poposește Centenarul Filmului Românesc. Proiectul reunește cele mai bune filme ale cinematografiei românești, contribuind în mod definitoriu la perenitatea sentimentului de mândrie națională și locală.
Comunitatea slobozeană își reafirmă astfel, prin participarea la acest demers, atașamentul pentru valorile românești, reliefate în timp de capodoperele cinematografiei naționale”, a declarat Adrian Nicolae Mocioniu, Primarul Municipiului Slobozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.