Un weekend de poveste vina la DIVA

0
1064
Ascultă acest articol


DIVA contină seria de premiere dedicate sezonului festiv și propune un weekend minunat pe 1 și 2 decembrie!

Sărbătoriți alături de DIVA începutul lunii decembrie cu un cvartet de premiere! Pe 1 decembrie, de la 16:00, bucurați-vă de comedia romantică Cadoul perfect (With Love, Christmas) – povestea unui manager dedicat și harnic care trebuie să facă echipă cu un coleg dificil și filmul În vacanță de Crăciun (Christmas Getaway) – aventurile unei scriitoare, care spera să aibă o vacanță relaxantă de Crăciun, dar se trezește că trebuie să împartă locația rezervată cu un vaduv, fiica sa și mama lui.

Pe 2 decembrie, de la 16:00, la DIVA va rula filmul Un Crăciun la Holly Lodge (Christmas at Holly Lodge) – despre o tânără care conduce Holly Lodge, un han minunat, înconjurat de munți înzăpeziți, copaci verzi și peisaje impresionante și care încearcă să convingă reprezentantul unui mare investitor că idea de a cumpăra hanul este o investiție slabă, urmat de filmul Un cadou de Crăciun (A Gift for Christmas) – povestea lui Darcy, care lucrează într-o îndrăgită librărie, și care își întâlnește sufletul pereche printr-un accident la propriu.

DIVA – Crăciun pentru tine îți propune cea mai lungă perioadă de filme festive din România! Nu pierde cele 4 filme în premieră din 1 și 2 decembrie de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.