Netflix a căutat cele mai provocatoare întrebări despre sex din partea adolescenților din România și i-a invitat pe Ana Ularu, Alice Peneacă, Cosmina Păsărin, Florin Piersic Jr. și Nicolai Tand să răspundă.

În serialul Sex Education disponibil de astăzi pe Netflix, un adolescent răspunde dilemelor sexuale ale unui întreg liceu.

Decideți voi dacă și niște adulți pot să facă asta:

Sex Education | un serial original Netflix, disponibil acum

Un Chef, un fotomodel, un MC și doi actori se așază pe același scaun și răspund la întrebările adolescenților despre sex. Nu, nu e banc!Sex Education | un serial original Netflix, disponibil acum🍆🍑🔥

Publicată de Netflix pe Vineri, 11 ianuarie 2019

Despre Sex Education

Otis Milburn (Asa Butterfield) este un elev de liceu timid și fără experință care locuiește cu mama sa sexolog Jean (Gillian Anderson). Înconjurat de manuale, filme și conversații fără perdea despre sex, Otis este un expert reticent în domeniu. Atunci când identitatea sa de acasă este dezvăluită la școală, Otis își dă seama că poate folosi cunoștințele de specialist pentru a deveni popular. Atunci face echipă cu Maeve (Emma Mackey), o fată rebelă și inteligentă și prietenul lui cel mai bun Eric (Ncuti Gatwa). Împreună vor crea o clinică secretă de terapie sexuală pentru a se ocupa de problemele bizare și minunate ale colegilor de liceu. În timp ce analizează sexualitatea adolescenților, Otis își dă seama că ar avea nevoie de terapie și el.

Sex Education este creat și scris de Laurie Nunn și produs de Jamie Campbell și Ben Taylor, alături de Sian Robins-Grace. Serialul este o producție Eleven pentru Netflix și a fost regizat de Ben Taylor (“Catastrophe”) și Kate Herron.

http://www.netflix.com/sexeducation

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.