Netflix anunță distribuția Jupiter’s Legacy, o nouă producție cu supereroi

0
899
Leslie Bibb, Josh Duhamel, Ben Daniels, Andrew Horton, Elena Kampouris, Mike Wade, Matt Lanter

Jupiter’s Legacy, noua producție cu supereroi de la Steven S. DeKnight (Marvel’s DaredevilSpartacusBuffy the Vampire Slayer), îl confirmă Josh Duhamel (Transformers; Transformers: The Last Knight) în rolul Sheldon Sampson/The UtopianBen Daniels (The Crown; The Exorcist; Flesh and Bone) în rolul Walter Sampson/Brain-Wave, fratele mai mare al lui Sheldon; Leslie Bibb (TagGCB; Iron Man) o va juca pe Grace Sampson/Lady Liberty; și Elena Kampouris (Sacred Lies; în curând în Shoplifters of the World și Summer Night) și Andrew Horton (Doctors; How to Talk to Girls at Parties) în rolurie copiilor lui Sheldon și Grace, Chloe și Brandon. Mai mult, Mike Wade (Timeless, NCIS, For the People)îl va juca pe Fitz Small, iar Matt Lanter (Pitch Perfect 3Timeless; 90210) este George Hutchence. Alți membri ai distribuției vor fi anunțați în curând.

Jupiter’s Legacy este printre primele producții bazate pe poveștile lui Mark Millar și pornește de la romanele grafice cu același nume de la Millar și artistul Frank Quitely. Povestea urmărește prima generație de supereroi a lumii, care au primit puterile în anii 1930. Acum, în prezent, ei sunt considerați gardieni mai mari, însă copiii lor cu superputeri se străduiesc să calce pe urmele faptelor legendare ale părinților.

Steven S. DeKnight este showrunner și producător executiv, iar Mark Millar, Lorenzo di Bonaventura, Dan McDermott și Frank Quitely sunt de asemena producători executivi. DeKnight va scrie și primul episod.

Detalii despre personaje sunt mai jos:

JOSH DUHAMEL este Sheldon Sampson.

Sheldon Sampson (The Utopian) este liderul din poveste al echipei de supereroi The Union. Dar timpurile s-au schimbat acum, iar el nu mai înțelege lumea în care trăiește. Sau propria familie.

BEN DANIELS este Walter Sampson.

Walter Sampson (Brain-Wave) este fratele mai mare al lui Sheldon. Un om extrem de inteligent și viclean, care, spre deosebire de Sheldon, nu se teme să își murdărească mâinile de sânge.

LESLIE BIBB este Grace Sampson.

Grace Sampson (Lady Liberty) este soția lui Sheldon și unul dintre cei mai puternici supereroi de pe planetă. Ea nu este întotdeauna de acord cu Sheldon, însă se străduiește să-i echilibreze idealurile cu realitatea lumii moderne, adesea violente, în care trăiesc.

ELENA KAMPOURIS este Chloe Sampson.

Chloe Sampson este fiica lui Grace și Sheldon. Chloe respinge toate valoriloe părinților ei și și-a construit propria cale departe de ei. O cale care amenință tot ceea ce părinții ei au jurat să protejeze.

ANDREW HORTON este Brandon Sampson.

Brandon Sampson este fiul lui Grace și Sheldon. În timp ce se antrenează să moștenească manta The Utopian și să devină noul lider The Union, el se străduiește să calce pe urmele tatălui său legendar.

MIKE WADE este Fitz Small.

Fitz Small (The Flare) este spiritul The Union. În ciuda unor răni care i-au sfârșit cariera de supererou, el este în continuare unul dintre cei mai valoroși membri ai echipei. De multe ori, este singurul care îi ține împreună în fața unei lumi din ce în ce mai ostile.

MATT LANTER este George Hutchence.

George Hutchence (Skyfox) a fost prietenul cel mai bun și aliatul lui Sheldon Sampson înainte să se răzvrătească împotriva lui și a membrilor The Union. Acum este considerat cel mai mare răufăcător din lume și își plănuiește răzbunarea împotriva co-echipierilor care l-au trădat.

Despre Mark Millar și Millarworld

Millarworld, o subsidiară Netflix, este o companie de divertisment condusă de Mark și Lucy Millar. Franciza de benzi desenate Millarworld, precum WantedKingsmanRebornEmpressKick-Ass, Jupiter’s Legacy și multe altele, au avut mare succes ca francize globale în domeniile editorial, cinema, haine, jocuri video și jucării în ultimii 14 ani. În anii petrecuți la Marvel, Mark a scris unele dintre cel mai bine vândute cărți ale acestei generații, având o influență masivă asupra Universului Marvel Cinematic. Cartea sa, The Ultimates, a fost numită de Time Magazine banda desenată a deceniului, iar Superman opus creat de el, Red Son, este cel mai bine vândut graphic novel cu Superman din toate timpurile.

https://www.netflix.com/title/80244953

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.