Jim Ryan va fi noul CEO și Președinte al Sony Interactive Entertainment

Președintele și CEO-ul actual John (Tsuyoshi) Kodera se va ocupa de experiența inovativă a utilizatorilor și de a îmbunătăți zona de networking.

0
980
Ascultă acest articol


Jim Ryan va fi noul președinte și CEO al Sony Interactive Entertainment începând cu 1 aprilie.

Președintele și CEO-ul actual John (Tsuyoshi) Kodera, aflat în această poziție din octombrie 2017, se va ocupa de experiența inovativă a utilizatorilor și de a îmbunătăți zona de networking.

Jim Ryan va fi, de asemenea și Representative Director and President al diviziei Sony Interactive Entertainment Japonia, Sony Interactive Entertainment Inc.. Jim Ryan îi va raporta direct președintelui Sony Corporation, Kenichiro Yoshida.

Jim Ryan s-a alăturat Sony Interactive Entertainment Europe în 1994, iar de atunci a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul companiei. În 2011 a ajuns președinte al Sony Interactive Entertainment Europe și a condus diviza de afaceri PlayStation în mai mult de 100 de orașe. El a mai servit, de asemenea și ca Head of Global Sales and Marketing pentru Sony Interactive Entertainment, din 2016 și a fost numit Deputy President al companiei, din ianuarie 2018 – post care va fi preluat de Kodera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.