Cartoon Network va lansa două noi comedii originale de aventură, “Mao Mao, Heroes of Pure Heart”, de la Parker Simmons, o poveste despre o pisică samurai care luptă împotriva răului și prietenii săi credincioși, și “Tig N ‘Seek”, un serial creat de Myke Chilian. Cunoscut pentru conținutul său surprinzător și redefinind ceea ce înseamnă să fii un brand pentru generația de astăzi, Cartoon Network investeşte în dialogul cu fanii, aducând poveşti autentice și personaje care inspiră.

Captivanta animaţie “Insula taberei de vară”, creată de Julia Pott, va avea un al doilea sezon, în timp ce comedia “Măr şi Ceapă” va lansa un nou sezon complet. Toate serialele fac parte din proiectul global Artists Program, cunoscut pentru creşterea unei noi generații de creatori de animaţii și pentru dezvoltarea de noi producţii.

Aceste noi seriale, precum şi cele care se întorc cu episoade noi, vin să se alăture seriilor de succes care au fost lansate în trecut peste tot în lume de Cartoon Network.

• “Mao Mao, Heroes of Pure Heart” va spune povestea şerifului Mao Mao, un personaj exploziv şi un erou celebru, a lui Badgerclops și a lui Adorabat, adorabilii săi prieteni, care lucrează împreună pentru a aduce dreptatea și pacea oamenilor din vale. Serialul va fi lansat official pe 1 iulie, la Cartoon Network. Animaţia este o producţie a Studiourilor Cartoon Network și Studios Titmouse.

• “Tig N’Seek” este povestea unui băieţel de 8 ani, Tiggy, și a pisicii sale, Gweeseek, în căutarea de lucruri pierdute din oraşul Wee Gee. Cu atitudinea veselă a lui Tiggy și abilităţile extraordinare de a găsi obiecte ale lui Gweeseek, cei doi navighează cu umor printre problemele de zi cu zi ale departamentului Lost and Found. “Tig N’Seek” va fi lansat anul viitor.

• “Insula taberei de vară” se întoarce duminică, 23 iunie, cu noi episode. Călătoria magică a celor doi prieteni Oscar şi Hedgehog continua, iar cei doi învaţă să exploreze necunoscutul intrând în tot felul de aventuri mistice. În al doilea sezon, programat pentru toamna acestui an, misterele magice se dezvăluie pentru Oscar și Hedgehog. În călătoria lor, ei descoperă lumi şi personaje noi pe insulă, cum ar fi: elfi, giganți, monștri, yeti și, desigur, vrăjitoare adolescente.

• „Măr şi Ceapă” este programat să revină pe micile ecrane în această toamnă, cu starul YouTube, Timothy DeLaGhetto, și multe alte surprize. Serialul va spune în continuare poveşti despre cei mai buni prieteni Măr și Ceapă în timp ce experimenteză viaţa în marele oraş, alături de prietenii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.