GeForce NOW este o platformă deschisă în care utilizatorii își pot aduce colecția de jocuri. Numărul de jocuri disponibile a crescut la peste 500, astfel că a devenit tot mai dificil pentru gameri să își găsească titlurile preferate în multitudinea de noi apariții. Începând de astăzi această situație se va remedia prin lansarea unei noi interfețe de utilizare, care pune accentul pe lista de preferințe a fiecărui utilizator, ceea ce ajută la identificarea titlurilor căutate.

Update-ul de platformă va fi disponibil în cursul acestei zile, oferindu-le membrilor GeForce NOW o interfață cu design nou și simplificat, centrat pe funcția de căutare, vizibil în imaginile atașate.

Noua interfață este construită pe principiul simplității și customizării. Jocurile momentului vor fi promovate în continuare, însă portofoliul de jocuri va fi prioritizată în bara de căutare. Utilizatorii pot căuta jocul, să dea click pe +LIBRARY pentru a-l adăuga în listă, apoi îl vor putea juca. Portofoliul de jocuri va fi mai ușor de gestionat și de identificat, indiferent de dispozitiful pe care este folosită platforma GFN.

De asemenea, au fost îmbunătățite capabilitățile de căutare integrate în aplicație, pentru a face față unor căutări mai complexe. Dacă ești în căutarea unui joc post-apocaliptic cu pisicuțe îmbrăcate în pulovere, s-ar putea să îl găsești pe platformă…

Mai sunt disponibile detalii precum liste de jocuri care necesită controller, liste de jocuri dezvoltate de echipe indie și multe altele.

Membrii GeForce NOW pot experimenta noutățile restartând aplicația sau descărcând update-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.