Ascultă acest articol


Cu două luni înainte de Crăciun, DIVA demarează pregătirile pentru sezonul festiv în stilul caracteristic, aducând telespectatorilor cel mai mare maraton de filme de Crăciun de până acum. “Trăiește Crăciunul” aduce la DIVA opt filme festive pe zi. Filmele în premieră în România sunt programate în după-amiezele de marți și duminică, dar și în serile de vineri, DIVA devenind astfel televiziunea lui Moș Crăciun pentru două luni.

“Trăiește Crăciunul” la DIVA aduce filme în premieră în România în fiecare marți și duminică, de la ora 16:00. În aceste după-amieze sunt difuzate filme romantice pline de căldură inclusiv: Bun venit la Christmas (Welcome to Christmas – 27 octombrie) un film romantic desptre Madison, un dezvoltator imobiliar care vizitează pitorescul oraș Christmas din Colorado; Un Crăciun distractiv (Entertaining Christmas – 29 octombrie) despre o autoare de cărți de bucate și fiica sa, care nu știe să gătească, dar și Crăciun la Pensiunea Bramble (A Bramble House Christmas – 3 noiembrie), Speranță de Crăciun (Hope at Christmas – 5 noiembrie), Aurora de Crăciun (Northern Lights of Christmas – 10 noiembrie), O dorință împlinită (A Holiday Wish Come True – 12 noiembrie), Crăciun pe Aleea cu Caprifoi (Christmas On Honeysuckle Lane – 17 noiembrie), Crăciun la magazin (A Shoe Addict’s Christmas – 19 noiembrie), Clubul scrisorilor de Crăciun (Christmas Pen Pals – 24 noiembrie) și Parteneri de ocazie (Mingle All The Way – 26 noiembrie).

Începutul de weekend aduce la DIVA și mai multe filme, în premieră în România, difuzate vinerea de la 19:40. De la comedia romantică Coincidență de Crăciun (A Christmas Coincidence – 1 noiembrie) filmul în care Paula acceptă fără entuziasm cererea în căsătorie a lui Daniel; Crăciun la teatrul Majestic (A Majestic Christmas – 15 noiembrie) despre un arhitect, care merge acasă pentru a transforma o clădire istorică într-un multiplex modern, până la filmul Un Crăciun nesfârșit (Christmas Everlasting – 29 noiembrie) în care Lucy se reunește cu iubitul ei din liceu după mai mulți ani.

“Trăiește Crăciunul” aduce pe micile ecrane inclusiv preferatele fanilor: Un secret de Crăciun (The Christmas Secret – 6 noiembrie); Un cadou de Crăciun (A Gift For Christmas – 9 noiembrie); Surorile schimbate (Switched for Christmas – 13 noiembrie) și Un Crăciun ca-n povești (A Fairytale Christmas – 16 noiembrie).

DIVA “Trăiește Crăciunul” și anul acesta prin cel mai mare maraton de filme de sărbătoare, care începe în forță, duminică, 27 octombrie!

2 COMENTARII

  1. Super! Urmăresc de câțiva ani 🙂 Pentru toți cei care vor sa intre in spiritul Crăciunului mai repede, vizionare plăcută! Și să nu uitam: “It came without ribbons. It came without tags. It came without packages, boxes, or bags. Maybe Christmas doesn’t come from a store. Maybe Christmas means a little bit more.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.