Ascultă acest articol

MMD, liderul de piață și partener de licență pentru monitoarele Philips, lansează monitorul LCD Philips Moda 276C8 cu USB-C. Acest monitor Quad HD de 27” este echipat cu tot ce ar putea avea nevoie un utilizator pentru a se bucura de fiecare minut pe care îl petrece în fața calculatorului. De la look-ul său elegant, la conectivitatea USB-C și imaginile pe care acesta le oferă, Philips 276C8 reprezintă o îmbinare ideală între design și performanță.

Design premiat

Când vine vorba de design, modelul Philips 276C8 iese în evidență fiind construit cu o ramă deosebit de subțire iar aspectul său aproape fără ramă este atractiv și oferă avantajul unui spațiu de lucru generos. Monitorul beneficiază și de posibilitatea de ajustare prin înclinare pentru o poziționare mai bună în cazul unui setup mulți-monitor. Monitorul este subțire, măsurând doar 6,1 mm, și are un design modern care se integrează perfect în orice mediu. Designul subțire și elegant al monitorului și suportul sau au obținut premiul Red Dot Design 2018.

O experiență vizuală deosebită

Philips 276C8 aduce o serie de tehnologii inovatoare care oferă imagini de calitate, de la grafică 3D, fotografii si filme până la aplicații office. Rezoluția CrystalClear QHD 2560×1440 aduce la viață fiecare imagine, în timp ce tehnologia IPS LED ofera unghiuri largi de vizualizare si culori realiste. Monitorul este echipat și cu tehnologie Ultra Wide-Color, ce oferă un spectru de culori larg pentru imagini apropiate de realitate iar pentru gameri, acest monitor beneficiază de tehnologia AMD FreeSync si de un timp de răspuns ultra-rapid pentru o experienta excelentă de gaming. Pentru o experiență de utilizare plăcută chiar și după perioade lungi de utilizare, monitorul Philips 276C8 oferă mai multe caracteristici menite să reducă oboseală ochilor utilizatorilor, cum ar fi modul LowBlue și tehnologia EasyRead.

Simplitate si ușurința de utilizare

Pentru utilizatorii de astăzi, Philips 276C8 reprezintă o alegere excelență ce îi va ajuta să economisească timp fiind dotat cu funcții inovatoare care să ajute la productivitate. Principala funcție este USB-C cu posibilitatea de alimentare, ce permite utilizatorilor să beneficieze de transfer de date de mare viteză prin interfata USB 3.2, să urmărească videoclipuri de înaltă rezoluție și chiar să incarce un notebook direct din monitor, toate acesta cu un singur cablu reversibil USB-C.

Elegant, subțire și complex, monitorul Philips 276C8 va fi disponibil începând cu luna decembrie cu un preț de preț de 1719 Lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.