Disney+ a sosit, Apple TV Plus a avut prima rundă de premii, și noi servicii precum NBC/Comcast’s Peacock și AT&T HBO Max sunt aproape de lansare. Deoarece lista serviciilor continuă să crească de la Netflix, Amazon Prime Video și Hulu (cealaltă platformă Disney), ai fi iertat că ai crezut că există un nou serviciu în fiecare săptămână.

Cu detaliile acum cunoscute pentru lansarea lui Peacock – în aprilie pentru clienții Comcast și în iulie pentru toți ceilalți – cu HBO Max care vine în mai – acum este un moment bun pentru a observa peisajul aglomerat de servicii de streaming.

Planurile pentru Disney, Apple și HBO sunt relativ simple. Există un singur plan pentru fiecare serviciu care include streaming HDR 4K, descărcări pentru telefoane mobile și posibilitatea de vizionare a mai multor persoane simultan.

Netflix este un pic mai complicat cu cele trei planuri ale sale: încep de la 8,99 USD pe lună pentru un singur flux fără HD pe care îl poți descărca pe un singur telefon sau tabletă. Următorul plan este cel mai popular, 12,99 USD pe lună pentru două fluxuri în HD și posibilitatea de a descărca pe două dispozitive. În sfârșit, este și cel de 15,99 USD pentru patru fluxuri în HDR 4K și descărcări pe pană la patru dispozitive.

Peacock are, de asemenea, trei planuri, iar cel mai ieftin este gratuit – dar spre deosebire de celelalte, va trebui să urmăriți reclame. Plătești 5 dolari pentru Peacock și vei vedea în continuare reclame, dar vei avea acces la videoclipuri 4K. Va trebui să accesați versiunea lunară de Peacock în valoare de 10 USD pentru a scăpa de reclame.

Fiecare dintre serviciile de streaming concurente au propriul său grup de titluri notabile. De exemplu, Apple TV Plus este singurul loc în care poți urmări serialul ”The Morning Show” a lui Jennifer Aniston, în timp ce Disney Plus este locul în care vei putea urmări serialul ”Star Wars – The Mandalorian”. Între timp, HBO Max îi va avea pe ”Friends” după ce popularul serial a părăsit Netflix la începutul anului, în timp ce Netflix va găzdui ”The Office” cel puțin până în 2021, când se va îndrepta către Peacock.

Cei nostalgici pentru cele mai populare emisiuni din anii 2000 ale NBC, inclusiv ”30 Rock”, ”Friday Night Lights”, ”Parks & Recreation” vor opta spre Peacock, care este, de asemenea, casă pentru clasici precum ”Cheers” și „Everybody Loves Raymond„. Noul serviciu va oferi producțiile ”Keeping Up with Kardashians”, ”Two and Half Men”, „Chicago” și franciza „Law and Order”.

Apple TV Plus poate avea cea mai limitată selecție, dar este și cea mai ieftină fără reclame. Probabil că familiile vor gravita spre Disney Plus, cu catalogul său extins cu conținut familial, inclusiv filmele de acțiune live și filmele animate și emisiunile TV ale Disney, plus ofertele de la Pixar, Marvel, Lucasfilm și Național Geographic. Prin comparație, în timp ce HBO are ”Sesame Street”, Apple are ”Snoopy”, iar Netflix are o secțiune proprie pentru copii, niciuna dintre acestea nu oferă un accent singular pe producțiile de familie, ale celor de la Disney Plus. Peacock are o nouă serie ”Curious George”, plus franciza de la Dreamworks ”Despicable Me” și „Shrek”.

Dacă te uiți dincolo de producțiile celor de la Disney, vei găsi variante mari de conținut de diferite genuri la HBO, Peacock și Netflix. Însă, atunci când analizăm prețurile fără anunțuri pentru aceste servicii, sunt mai scumpe decât opțiunea de streaming Disney. Peacock rulează fără reclame cu 10 dolari pe lună, HBO Max 14,99 USD și cel mai popular plan al Netflix – acel plan „Standard” cu două fluxuri HD – cu 12,99 USD. pe lună.

Disney include, de asemenea, fluxuri HDR 4K de calitate superioară și intensificarea calității imaginii din HD tradițională, la un preț de abonament și este disponibilă pe diferite dispozitiv și platforme. Apple include 4K HDR pe unele dispozitive non-Apple, dar limitează caracteristicile premium, precum sunetul Dolby Atmos și imaginea Vision pentru produsele Apple. Netflix are 4K HDR, dar aveți nevoie de abonamentul de 15,99 USD pe lună.

Într-o declarație transmisă CNET, și purtătorul de cuvânt al WarnerMedia a confirmat că HBO Max va permite descărcări pentru telefoanele mobile și fluxuri multiple cu HDR 4K în viitor.

Platforma HBO Max va sprijini descărcările pentru telefoanele mobile, iar detaliile privind fluxurile simultane vor fi disponibile mai aproape de lansare. 4K HDR este o parte a parcursului în dezvoltarea HBO Max, dar nu avem informații suplimentare pe care să le distribuim în acest moment.”, a spus purtătorul de cuvânt.

Peacock va permite trei fluxuri simultane pe toate nivelurile sale, dar 4K HDR va necesita un abonament la ofertele sale Premium, în timp ce descărcările pentru telefoanele mobile vor necesita opțiunea de premium gratuită.

Acum aveți de unde alege și, conform bugetului personal, vă puteți alege ce serviciu doriți, ce plan doriți și, bineînțeles, ce vreți să vedeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.