Ascultă acest articol


Clubul mamelor rele (Bad Mothers) este un nou serial difuzat de DIVA, din 10 martie, în premieră în România, două episoade în fiecare marți, de la 21:00. Producția urmărește un grup de femei ce își unesc forțele, susținându-se reciproc pentru a face față provocărilor din viața de mamă, profesională și personală, rezolvând și o crimă.

Clubul mamelor rele este o producție australiană, lansată în 2019. Serialul are în prim-plan cinci femei a căror existență este tulburată de o serie de evenimente șocante și care învață pe pielea lor că viața poate să devină mult mai complicată, revoltătoare și distractivă, decât și-au imaginat vreodată.

Sarah Pooley (Tess Haubrich, Pine Gap) este un medic dedicat și mama lui Xavier și Eve. Prietena ei Charlotte Evans (Melissa George, The Slap) este vedeta cartierului și o mama perfectă. Maddie Hicks (Mandy McElhinny, Love Child) este o mamă singură și neînfricată, care are un copil dificil și o dispută nesfârșită pe tema custodiei. Cumnata lui Maddie este Danielle Hicks (Jessica Tovey, Wonderland) o femeie extrovertită care se află la o răscruce în carieră. A cincea membră a clubului este Bindy Burridge (Shalom Brune-Franklin, Doctor Doctor) antrenor personal și amatoare de petreceri.

Acțiunea începe când viața liniștită din suburbii a Sarei este dată peste cap când află că soțul o înșeală cu cea mai bună prietenă, Charlotte, președinta clubului Bedford Mothers. După ce părăsește clubul de snobi, Sarah găsește un ajutor nesperat în “Clubul mamelor rele”, alături de Bindy, Danielle și Maddie.

Unele mame pare că le au pe toate. Case frumoase, familii perfecte și cariere de success. Dar, uneori, în spatele gardurilor perfect aranjate, există o lume a secretelor rușinoase. Vino în Clubul mamelor rele, la DIVA, din 10 martie, în premieră în România, două episoade în fiecare marți, de la 21:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.