Pentru a onora profesioniștii creativi din întreaga lume care sunt dedicați designului grafic 2D, animației 3D și editării video, MSI anunță începerea înscrierilor pentru competiția online Premiile MSI Creator. Concursul online de design are ca scop principal recunoașterea talentelor din industrie. Toți concurenții își vor putea lăsa imaginația liberă pentru creativitate fără limite și vor fi evaluați în categorii precum relevanță, pricepere, creativitate și originalitate de către experți din zona respectivă.

Câștigătorii vor fi premiați cu un laptop Prestige 14, un desktop Prestige P100 sau un monitor Prestige PS341WU oferite de MSI.

„Tehnologia schimbă modul în care arta este produsă și consumată. Premiile MSI Creator se angajează să sprijine fiecare suflet creativ cu proiecte inovatoare și să conecteze publicul cu artele de interes pentru posibilități nelimitate ale tehnologiei. Cei mai apreciați artiști din diferite domenii artistice își vor împărtăși cele mai inovatoare idei din spatele creațiilor lor convingătoare și vor vorbi prin impactul tehnologiei asupra artelor ”, a declarat Sam Chern, VP Marketing MSI.

Calendarul competitiei online:

Deschidere: 25 februarie 2020
Ultima zi de inscrieri : 13 mai 2020
Votul public: 14 – 20 mai 2020
Anuntarea castigatorilor: 21 mai 2020
Inscrieti-va lucrarile aici: https://www.msi.com/Landing/creator-awards

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.