Astăzi NVIDIA a lansat un nou Game Ready Driver pentru Battlefield V: Firestorm, noul mod battle royale pentru Battlefield V. De asemenea, lista monitoarelor compatibile cu G-SYNC continuă să se extindă, odată cu introducerea modelelor Asus VG258 și VG278QR. Acest diver va oferi și optimizări pentru Sekiro: Shadows Die Twice și optimizări pentru NVIDIA DLSS și DXR Ray Tracing pentru Shadow of the Tomb Raider.

“Game Ready” pentru Battlefield V: Firestorm

Cel mai nou driver GeForce Game Ready va optimiza experiența gamerilor în Firestorm, noul mod battle royale pentru Battlefield V. Disponibile din ziua lansării oficiale sau chiar mai devreme, driverele Game Ready sunt optimizate pentru a oferi un gameplay optim. Ca o garanție suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune și de certificarea Microsoft WHQL.

Două noi monitoare compatibile cu G-SYNC și NVIDIA Surround

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și urmărește să ofere consistență și informații consumatorilor. Acesta aduce noutăți despre monitoarele entry level care oferă o bună experiență cu variable refresh rate (VRR).

Odată cu acest nou driver, două noi produse vor fi adăugate pe lista monitoarelor G-SYNC Compatible:

  • Asus VG258 cu un display de 25 inchi
  • Asus VG278QR cu un display de 27 de inchi

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”.

Noile drivere Game Ready vor include și suport NVIDIA Surround, pentru monitoarele G-SYNC Compatible. Astfel, utilizatorii pot lucra cu 3 monitoare G-SYNC Compatible în același timp.

CRD și GRD

Săptămâna trecută NVIDIA a lansat primul Creator Ready Driver (CRD), cu acela;i num[r de versiune precum GRD. În funcție de actualizările pentru aplicații și programul lansării driverelor NVIDIA, driverele Game Ready și Creator Ready pot avea aceeași versiune. Cu toate acestea, în general, driverele Game Ready vor avea de cele mai multe ori un număr de versiune mai mare decât driverele CRD.

În 2014, NVIDIA a lansat programul Game Ready Driver pentru a le oferi gamerilor cea mai bună experiență încă din ziua lansării jocului. Pentru a realiza acest lucru, lansările driverelor Game Ready sunt determinate de apariția titlurilor noi. Gamerii care prioritizează optimizarea gameplay-ului din ziua lansării jocurilor, patch-urilor, DLC-urilor aleg driverele Game Ready.

În mod similar, NVIDIA oferă acum suport pentru driverele Creator Ready. Proiectate pentru a oferi cele mai bune performanțe pentru aplicațiile de creație, driverele Creator Ready au fost supuse la teste extinse pe multiple versiuni ale aplicațiilor de creație de top și vor fi lansate în concordanță cu ultimele actualizări ale aplicațiilor de creație. Creatorii de conținut care pu preț pe stabilitatea și calitatea pentru activități creative precum editarea de videoclipuri, animație, fotografie, design grafic si stream-uri live pot obține cele mai bune performanțe cu driverele Creator Ready.

Gamerii care sunt și creatori de conținut pot obține cele mai bune performanțe cu driverele Game Ready.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.