Vânzările de imprimante business cu jet de cerneală, din regiunea EMEA (Europa, Middle East și Africa), din anul financiar 2019 (închis în martie 2020), evidențiază impactul pozitiv al alegerii tehnologiilor durabile și a importanței pe care soluțiile de print cu costuri reduse le vor juca în recuperarea economică.

Totalul vânzărilor de echipamente business pentru imprimarea cu jet de cerneală din regiunea EMEA (Europa, Middle East și Africa) generează o reducere a consumului de energie cu aproximativ 50,9 milioane de kWh pe an, în comparație cu utilizarea unor echipamente laser competitoare. La rândul său, acest lucru permite o reducere de CO2 cu aproximativ 17,7 mii de tone anual, un volum pe care ar trebui să fie absorbit de 816 mii de arbori într-un an.

În plus, scădere prognozată a costurilor energetice de 5,9 milioane de euro anual demonstrează faptul că sustenabilitatea poate avea un impact pozitiv pentru bugetele companiilor. De mai mulți ani, Epson susține trecerea de la imprimarea laser la cea cu jet de cerneală, căutând să sprijine atât protejarea mediului înconjurător, cât și bugetele companiilor. Pe măsură ce trecem la următoarea fază de gestionare a pandemiei și la recuperarea vieții economice, integrarea sustenabilității în planurile de business va contribui la asigurarea protejării atât a planetei, cât și a sănătății companiilor pe termen lung.

„Măsurile de tipul «Stați acasă» impuse în multe țări au dus la o recuperare semnificativă a mediului înconjurător. Pe măsură ce trecem la faza de redresare economică, este important să acționăm pentru a menține aceste beneficii pentru mediu pe care le-am câștigat”, declară Darren Phelps, vicepreședinte Epson Europe. „Chiar și schimbările mici, de exemplu în alegerile tehnologice, pot ajuta la realizarea acestui lucru. Și pentru că reducerea consumului de energie nu numai că scade producția de CO2, dar echivalează și cu reducerea costurilor, alegerile durabile aduc, de asemenea, beneficii economice, precum redirecționarea resurselor către alte funcții și nevoi ale companiilor”, a adăugat Darren Phelps.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.