Ascultă acest articol

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentul de gaming, anunță lansarea sistemului complet cu volan de curse și pedale Logitech G923, ce aduce pasionaților un volan de curse de înaltă calitate care revoluționează experiența sim racing. Proiectat pentru maximum de realism, G923 aduce TRUEFORCE™, un nouă tehnologie de force feedback care simulează cu precizie fizica de joc și se concentrează pe sunetul motorului pentru a livra o experiență de curse ultra-realistă.

„Un volan de curse genial poate fi diferența dintre terminarea cursei pe primul loc sau pierderea controlului și ieșirea în decor fără să poți să termini cursa” a declarat pilotul McLaren de Formula 1, Lando Norris. „Noul volan Logitech G923 cu TRUEFORCE le oferă piloților o experiență autentică în spatele volanului și simulează momente și elemente cheie pe care noi le simțim ca piloți de curse. Pot să simt dacă partea din spate a mașinii pierde aderență sau dacă sunt pe punctul de a se învârti, ceea ce îmi oferă cea mai bună șansă să o corectez rapid și să rămân în fața concurenței”.

TRUEFORCE este o tehnologie force feedback care revoluționează tot ceea ce este posibil în jocurile de curse auto. Utilizând în mod eficient fizica din joc și componenta audio, tehnologia simulează realist efecte precum sunetul accelerației motorului, tracțiunea pneurilor, mișcarea pe pistă și rezistența mașinii la diverse acțiuni, prin transmiterea unor vibrații și efecte specifice direct în volan. TRUEFORCE se conectează la mecanicile jocurilor, având o capacitate de până la 4000 impulsuri pe secundă pentru a reda cu precizie detaliile din jocurile care oferă suport.

„În ultimii ani, am lucrat cu sim racers și piloți de curse profesioniști pentru a dezvolta o experiență cât mai realistă de condus, precum nicio alta” a afirmat Ujesh Desai, manager general al Logitech G. „Cu TRUEFORCE chiar poți să simți circuitul, alături de alte caracteristici subtile pe care le ai în competițiile auto. Chiar ridică cu adevărat experiența la un alt nivel și toți cei care am încercat, plecăm mereu cu zâmbetul pe buze”.
Proiectat pentru cei pasionați de jocuri video și simulatoare de curse, volanul și pedalele vin echipate cu finisaje metalice, pedale cu textură netedă și înveliș de piele al volanului pentru a oferi un confort maxim. Mai mult de atât, Logitech G923 dispune și de caracteristici precum:

● Controlul Dual-Clutch programabil – permite utilizatorilor să ia startul rapid și cu o acuratețe ridicată, folosind ambreiaj dublu programabil, care facilitează tracțiunea cu minimum de patinare
● Indicator de turație integrat – indicatorul RPM LED incorporat indică nivelul de rotații pe minut și alertează pilotul când atinge punctul maxim.
● Comenzi de joc amplasate pe volan – Comenzile de joc sunt amplasate pe volan pentru un control rapid și ușor de accesat
● Pedala progresivă de frânare – dispune de un arc progresiv pentru un răspuns cât mai precis, iar capacitatea de redare a acțiunii efectuate, oferită de noua pedală de frânare aduce mai mult realism și control.
● Disc selector cu 24 de poziții – discul selector incorporat permite pilotului să ajusteze tracțiunea, cuplul, gestionarea automată a stabilității, balansul frânării și multe altele.

Preț și Disponibilitate (SONY): Logitech G923 va fi disponibil pe Logitech.com și în magazinele partenere începând cu luna septembrie 2020 la un preț recomandat de 1899.9 lei. Logitech G923 este disponibil pentru PC și PlayStation 4 și va fi compatibil și cu PlayStation 5*.

*Volanul și pedalele Logitech G923 sunt dezvoltate sub programul de licențe oficiale ale PlayStation®. Simulatorul este autorizat oficial pentru PlayStation4 și va fi compatibil și cu PlayStation5, proiect realizat pe baza aprobării finale de produs de la Sony Interactive Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.