Ascultă acest articol


Huawei Mobile Services Ecosystem crește rapid, ajungând la 700 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei la nivel mondial, cu o creștere de 32% de la an la an. Numărul dezvoltatorilor Huawei înregistrați la nivel mondial a ajuns la 1,6 milioane, în creștere cu 76% de la an la an, cu peste 81.000 de aplicații inovatoare integrate cu capabilități deschise HMS Core.

De peste 30 de ani, Huawei a lucrat îndeaproape cu partenerii săi pentru a aduce o mai bună conectivitate digitală către oameni și comunități din întreaga lume. Astfel, compania încearcă să încurajeze dezvoltatorii inovatori la nivel mondial să lucreze cu Huawei Mobile Services pentru a aduce o experiență mai bună și mai inteligentă pentru consumatori.

Huawei a anunțat în trecut Programul Shining Star de 1 miliard de dolari pentru a stimula dezvoltatorii la nivel mondial. Mai mult de 10.000 de aplicații inovatoare au beneficiat de acesta până în prezent.

Peste 5.000 de dezvoltatori au participat la Huawei Developer Conference 2019

„AppGallery, platforma oficială de distribuție a aplicațiilor Huawei, acoperă peste 170 de țări și regiuni. Cu această acoperire, sperăm să împărtășim inovația digitală locală cu lumea. Dorim ca fiecare aplicație inovatoare dezvoltată de partenerii globali să ajungă la toți cei 700 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei.” a declarat Zhang Ping’an, Președintele Serviciului Cloud pentru Consumatori, Huawei Consumer Business Group.

În același timp, aplicațiile HMS globalizate, cum ar fi Huawei Video, Huawei Music și Huawei Reader au adus servicii și conținut de înaltă calitate consumatorilor din mai multe țări și regiuni.
De asemenea, Huawei oferă utilizatorilor o experiență de viață digitală mai inteligentă și mai convenabilă, cu servicii mai inovatoare, precum Quick App, un nou tip de aplicații fără instalare, oferind utilizatorilor o experiență accesibilă și mult mai puțin spațiu de memorie. La fel ca Ability, bazat pe tehnologia AI Huawei, aceasta include Content Ability, Card Ability și App Ability și permite serviciilor de înaltă calitate să fie distribuite în mod eficient utilizatorilor din întreaga lume.

HMS Core 5.0, disponibil și la nivel global, va continua să dezvolte capabilitățile hardware și software Huawei pentru a îmbunătăți experiențele utilizatorilor la nivel mondial. În plus, Huawei oferă un suport de dezvoltare a aplicațiilor cu un singur spectru în peste 67 de zone prin AppGallery Connect, ajutând dezvoltatorii să inoveze și să efectueze operațiuni eficiente.

În prezent, Huawei Mobile Services a înființat șase centre regionale la nivel mondial. Huawei oferă servicii localizate la nivel mondial prin DIGIX Lab, Huawei Developers și Huawei Developer Day.

Într-o lume complet conectată, Huawei încearcă să încurajeze inovația atât în tehnologie, cât și în dezvoltarea aplicațiilor, în rândul dezvoltatorilor globali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.