S-a lansat teaser-ul filmului “O secundă”, în regia lui Octavian Iacob, primul și singurul român acceptat la New York Film Academy

“O secundă”, un film despre maladia secolului XXI

0
2176
Ascultă acest articol


”O secundă”, producția cinematografică românească în regia lui Octavian Iacob tratează unul dintre cele mai actuale și sensibile subiecte cu care societatea se confruntă, mai ales în această perioadă. Este un film despre boala secolului XXI, depresia, care tinde să devină un fenomen global.

Din distribuție fac parte nume binecunoscute, precum MAIA MORGENSTERN, MONICA DAVIDESCU, GHEDI KAMARA (trupa ”Alb-Negru”), BIANCA TOFAN, MONICA ALEXANDRA PETRICĂ (prim-solistă a Operei Naționale București), PAUL DIACONESCU, CLAUDIU LUPAS, CRISTINA POSTOLACHI și ROBERT IONESCU regizorul, OCTAVIAN IACOB și mulți alți tineri artiști foarte talentați.

După câteva luni de muncă asiduuă pe platourile de filmare și pe teren, teaser-ul filmului produs de Raw Rec Studios Film a fost lansat în cadrul unui eveniment special care a avut loc la funHUB, Terasa cu filme şi umor în parcarea Centrului Comercial Esplanada – cora Pantelimon.

”Am organizat acest eveniment din dorința de a face cunoscut acest proiect cinematografic de mare impact și care va avea cu siguranță și un succes pe măsură, pentru a prezenta echipa filmului și partenerii, dar și pentru a atrage alături de noi oameni și companii care să ne susțină pentru a-l vedea finalizat”, a declarat regizorul și actorul Octavian Iacob, prezent în seara proiecției, alături de Kamara, Ralflo, Anca Moraru și de alți câțiva dintre artiștii care au urcat pe scena de la #funHUB.

Despre filmul ”O secundă”

Această producție prezintă un story care va explora cauzele, efectele și consecințele psihologice ale unui episod traumatic petrecut în viața personajului principal, Alex Rayworth, un eveniment care îl afundă pe protagonist în ceea ce se numește “depresie psihotică”.

Filmul este un ”mister/thriller/drama” axat pe povestea a doi frați, David și Alex, extrem de influenți, binecunoscuți ai societații bucureștene. Au părăsit România din dorința de a evada și a se îndepărta dintr-o tragedie care s-a abătut în viețile lor. Din noaptea în care soția lui Alex, Sara, moare într-un misterios accident de mașină, viața sa devine ca o închisoare a minții lui, o agonie fără sfarșit, o autopedeapsă din care nu poate scăpa. Doar adevărul îi poate aduce liniștea. David va duce o luptă contra-cronometru animat de dorința de a-și găsi și salva fratele de la autodistrugere. Numai că, descoperă un indiciu care sugerează că accidentul Sarei ar fi putut fi mai mult decât o culpă a fratelui său. Încet, încet iese la iveală un adevăr periculos care poate face mai mult rău decât bine celor doi frați și tuturor celor din jur. Oare își va salva David fratele de la sinucidere? Sau?….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.