Razer lansează tastatura Huntsman V2 Analog, configurabilă la nivel de milimetru

Tastatura Huntsman V2 Analog încorporează noile switch-uri revoluționare Razer Analog Optical, care permit ajustarea completă și stabilirea a două puncte de acționare pentru fiecare tastă, oferind astfel un nivel de control nemaiîntâlnit

0
697
Ascultă acest articol


Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat azi noul Razer Huntsman V2 Analog, o tastatură bogată în caracteristici inovatoare precum noile switch-uri Razer Analog Optical. Prin implementarea controlului analogic, mișcarea direcțională avansată este în sfârșit disponibilă și pe PC, fără utilizarea unui controller. Jucătorii pot debloca noi opțiuni de control având posibilitatea să configureze și să programeze fiecare apăsare de tastă la nivel de milimetru.

Noile Razer Analog Optical Switches

Noul Razer Analog Optical Switch nu reprezintă doar o nouă etapă importantă în evoluția switch-urilor de tastatură, dar și un nou pas către o experiență de gaming nemaiîntâlnită. Inovația radicală combină trei componente: controlul analogic, punctele de acționare ajustabile și punctele de acționare în doi pași.

• Control analogic (Analog Input): Controlul analogic emulează mișcările unui joystick analogic, pentru o experiență de utilizare mai lină, dar și mai nuanțată, care oferă o manevrabilitate avansată. Astfel sunt eliminate limitările schemei WASD cu 8 direcții, utilizatorii putând să se miște cu adevărat într-un unghi de 360 de grade. Beneficiile evidente ale acestei tehnologii se manifestă în jocurile optimizate pentru folosirea de controller cum ar fi jocurile third-person, shooterele multi-platform, jocurile de curse sau simulatoarele de vehicule (camioane, tancuri etc.).

• Puncte de acționare ajustabile: Jucătorii pot configura și ajusta liber punctele de acționare a fiecărei taste, pentru a se potrivi cu stilul lor de joacă. Astfel, ei pot alege punctele de acționare pornind de la un răspuns rapid setat la 1.5mm până la puncte care să necesite mai multă determinare, setate la valoarea maximă 3.6mm.

• Puncte de acționare duble: Punctele de acționare duble permit ca o apăsare de tastă să declanșeze două funcții programate folosind două puncte diferite de acționare. Astfel, se dublează funcționalitatea fiecărei taste și se ușurează executarea unor mișcări sau combo-uri, cum ar fi selectarea și aruncarea unei grenade folosind o singură tastă.

“Inovația este unul dintre cele mai importate aspecte pentru noi când vine vorba de switch-urile folosite în tastaturile de gaming. Prin multiple sesiuni de testare și dezvoltare desfășurate cu implicarea comunității noastre, am conceput un nou switch care deschide calea către o experiență de gaming complet nouă,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Cu noua tehnologie Razer Analog Optical Switch, jucătorii pot profita pe deplin de potențialul gaming-ului pe PC și se pot bucura de un control absolut.”

Bazate pe deosebit de popularele Razer Optical Switches, noile Analog Optical Switches se folosesc de viteza luminii când vine vorba de acționarea tastelor. Razer Analog Optical Switches urmăresc cantitatea de lumină ce trece prin switch și astfel pot detecta extrem de precis distanța parcursă de o tastă în momentul în care este apăsat. Spre deosebire de switch-urile mecanice tradiționale, noile switch-uri necesită mai puține componente mecanice și contacte metalice, datorită folosirii luminii. Fără contacte fizice care se degradează în timp , aceste switch-uri pot să reziste până la 100 de milioane de acționări.

Îmbunătățiri bazate pe răspunsul comunității

Fiind cel mai nou membru al gamei de produse Huntsman, noul Razer Huntsman V2 Analog include și alte îmbunătățiri bazate pe răspunsul primit din partea comunității de utilizatori, legat de Huntsman Elite. Astfel, s-a păstrat forma și rotița digitală pentru controlul media, ele fiind preferate de utilizatori.

Datorită nenumăratelor cereri, au fost încorporate taste produse folosind tehnologia ”doubleshot PBT”, cu un efect tactil texturat și o fiabilitate sporită, iar rândul inferior de taste este standardizat pentru a extinde opțiunile de personalizare. Razer utilizează un proces de turnare a plasticului denumit doubleshot, ce oferă o rezistență mult mai mare a fiecărei taste, prin comparație cu tastele obișnuite realizate din plastic ABS, ce pot fi găsite pe majoritatea tastaturilor de pe piață. Noile taste PBT vor fi disponibile și pe tastaturile cu layout regional precum engleză Marea Britanie, germană, franceză, nordică, rusă, spaniolă și japoneză. Razer oferă un plus de opțiuni de personalizare sub forma PBT Keycap Upgrade Sets comercializate spearat în culorile Classic Black, Quartz Pink, Mercury White și Razer Green.

Noul Huntsman V2 Analog include și opțiuni extinse de conectivitate. Pentru a fi mai versatile și mai convenabile, noile tastaturi sunt alimentate printr-un singur cablu cu înveliș de fibră împletită, cel de-al doilea cablu servind ca passthrough de USB 3.0. Utilizatorii pot alege între USB Type-C și USB 3.0 Type-A prin intermediul adaptorului inclus.

Integrare Razer Chroma

Noul Huntsman V2 Analog este alegerea ideală pentru orice sistem de gaming echipat cu soluții de iluminare RGB Chroma. Călcând pe urmele predecesorilor săi, noua tastatură dispune de iluminare tip underglow pe tot perimetrul bazei sale. Mai mult, de acum este iluminat și suportul de încheieturi capitonat cu imitație de piele cu efect de pluș, care se conectează magnetic cu tastatura.

Jucătorii pot alege dintr-o serie de efecte de iluminare și dintre până la 16,8 milioane de culori folosind aplicația Razer Synapse 3. În plus, cele mai populare jocuri ale momentului integrează tehnologia Razer Chroma, controlând efectele de iluminare în funcție de acțiunea din joc.

Experiența Razer Chroma poate fi extinsă și la alte dispozitive pentru a obține o experiență vizuală captivantă. Utilizatorii de Razer Huntsman V2 Analog își pot sincroniza tastatura cu alte produse compatibile cu Razer Chroma, inclusiv soluțiile de iluminare inteligentă compatibile de tip Philips Hue®.

Noile switch-uri Razer Analog Optical, gama largă de îmbunătățiri precum noile taste ”doubleshot PBT”, dar și opțiunile de conectivitate extinse, alături de suportul Razer Chroma, fac din noul Razer Huntsman Analog cea mai avansată și cea mai versatilă tastatură Razer, acest model oferind și cele mai bogate opțiuni de personalizare.

DESPRE HUNTSMAN V2 ANALOG

• Switch-uri Razer™ Analog Optical
• Durată de viață a tastelor de până la 100 de milioane de apăsări
• Sistem de iluminare Razer Chroma™ RGB ce se poate personaliza alegând dintre 16,8 milioane de culori
• Taste Razer Doubleshot PBT
• Adaptor USB Type-C / USB Type-A
• Passthrough USB 3.0
• Iluminare de jur împrejur
• Suport de încheieturi magnetic capitonat cu piele artificială cu efect de pluș
• Rotiță digitală multifuncțională și 4 taste media
• Taste complet programabile, cu posibilitatea de a înregistra comenzi macro în timpul jocului
• Stocare hibridă integrată – pot fi stocate până la 5 profiluri
• Tehnologie N-key roll-over cu anti-ghosting
• Opțiune Gaming Mode
• Cablu cu înveliș de fibră împletită
• Ultrapolling de 1000Hz
• Suprafață superioară din aluminiu mat
Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Disponibil acum la prețul de 269.99 Euro pe Razer.com și în oferta partenerilor de retail autorizați: începând cu 9 februarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.