În februarie, stai cu ochii pe televiziunile AMC Networks!

Un film nou se difuzează la AMC, în premieră, în ultima săptămănă a lunii, ”Evadare din Pretoria”, o producție din 2020, cu Daniel Radcliff și Daniel Webber.

Filmcafe prezintă, în fiecare sămbătă seara, un film de super acțiune, în timp ce TV Paprika îi învață pe telespectatorii pasionati de gătit cum să prepare cele mai bune ”Bucate mediteraneene”, fiind ghidați de carismaticul chef Ainsley Harriott.

Copiii au parte de o mulțime de surprize de la Minimax și Jim Jam! Minimax le oferă în weekend-uri un maraton plin de tehnologie și distracție alături de ”Talking Tom și prietenii lui”, iar JimJam îl aduce în
prim-plan pe ”Bob Constructorul”, într-o serie nouă și educativă dedicată preșcolarilor curioși.

Relaxare și distracție, în februarie la AMC Networks!

AMC – Evadare din Pretoria

PREMIERA: 25 februarie, de la ora 18:05

Inspirat din evadarea reală din inchisoare a doi deținuti politici, thrillerul Escape From Pretoria este o cursă contra timpului care se petrece în tumultuoasa perioada a apartheidului din Africa de Sud.

Filmcafe – Babylon A.D.

În 13 februarie, de la ora 20:00

Babylon A.D., un film de Mathieu Kassovitz, cu Vin Diesel, Mélanie Thierry, Michelle Yeoh, Lambert Wilson, Mark Strong, Jérôme Le Banner, Charlotte Rampling și Gérard Depardieu. Un mercenar curajos are o misiune delicată: aceea de a escorta o tânără misterioasă din Rusia la New York.

TV Paprika – Bucate mediteraneene

Din 13 februarie, de la ora 23:30, în fiecare weekend

Bucate mediteraneene îl urmărește pe unul dintre cei mai apreciați bucătari de televiziune din Marea Britanie, care încearcă pe căi neconvenționale să ne arate că regiunea mediteraneană ne rezervă mult mai multe comori ascunse decât am bănui.

Minimax – Maraton-Talking Tom și prietenii lui

În fiecare weekend, de la ora 20:00

Talking Tom și prietenii lui, senzația globală în lumea aplicațiilor, sunt acum vedete ale unui serial de televiziune. Serialul prezintă aventurile echipei care își produce propriul serial în confortul (relativ al) studioului app convertit dintr-un garaj al lui Talking Tom.

Jim Jam – Bob Constructorul

Zilnic, de la ora 12:10

Bob Constructorul te așteaptă cu noi aventuri! Eroul nostru priceput la toate este același constructor inimos care a fost mereu: dacă ai nevoie de el, Bob sare în ajutor. Construiește, sapă, restaurează, repară. Cum le face? Urmărește-ne și vei afla!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.