Un nou Game Ready Driver pentru GeForce RTX 3060; Un nou Studio driver, DLSS pentru aplicații creative

Driver-ul Studio din luna februarie aduce support îmbunătățit pentru Blender, V-Ray, Redshift și Autodesk Arnold

0
762
Ascultă acest articol


Astăzi, NVIDIA lansează cel mai nou GeForce Game Ready driver pentru placa video GeForce RTX 3060.

Driver-ul include support pentru demo-ul Outriders, pentru NVIDIA DLSS în Nioh 2 – The Complete Edition și Mount & Blade II: Bannerlord, pentru NVIDIA Reflex pe serverele de test Rainbow Six Siege și oferă 25 de noi profiluri GeForce Experience de optimizare printr-un click pentru cele mai recente jocuri.

Noul GeForce RTX 3060

Gamerii care își vor lua GeForce RTX 3060, cel mai nou membru din familia GeForce RTX 30, disponibil de astăzi, vor vrea și acest nou driver. GeForce RTX 3060 dispune de 10x mai multă performanță ray tracing decât GeForce GTX 1060 și de două ori mai multă performanță de rasterizare. Noul GeForce RTX 3060 este un upgrade masiv pentru gamerii care au plăci din generațiile trecute și care livrează un număr ridicat de cadre pe secundă, grafică de inaltă calitate și tehnologii precum ray tracing, NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex pentru cele mai noi și bune jocuri.

Cea mai bună experiență în Outriders , Nioh 2 și altele

Noile drivere oferă și cea mai bună experiență în noul demo Outriders, mult anticipatul single-player și co-op sci-fi RPG shooter de la Square Enix și People Can Fly care urmează să fie lansat pe 1 aprilie.

Driverele permit, de asemenea, activarea NVIDIA DLSS în Nioh 2 – The Complete Edition și Mount & Blade II: Bannerlord, dar oferă și NVIDIA Reflex pentru serverul de test Rainbow Six Siege.

Optimizare printr-un singur click pentru jocuri

Optimizarea printr-un singur click (OPS) din GeForce Experience permite configurarea instantă a opțiunilor din jocuri potrivite pentru sistemul hardware pe care sunt rulate, oferind o experiență de gameplay cât mai bună și optimizată. Peste 1000 de titluri dispun de această funcționalitate, iar de la lansarea ultimului driver au fost adăugate alte 25 de jocuri:

• 9 Monkeys of Shaolin
• Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy • CRSED F.O.A.D.
• DRAGON QUEST XI S Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition
• Dyson Sphere Program
• Enlisted
• Firefighting Simulator – The Squad
• Firework
• Heroes of the Three Kingdoms 8
• Hitman III
• Home Behind 2
• Horizon Zero Dawn Complete Edition
• Leaf Blower Revolution
• Lineage Remastered
• Little Nightmares II
• Nioh 2 – The Complete Edition
• Port Royale 4
• Scavengers
• Skul: The Hero Slayer
• Spelunky 2
• Tale of Immortal
• The Medium
• The Riftbreaker
• Yakuza 3 Remastered
• Yakuza: Like a Dragon

Driver-ul Studio din luna februarie aduce support îmbunătățit pentru Blender, V-Ray, Redshift și Autodesk Arnold

Driver-ul Studio din februarie aduce o serie de îmbunătățiri pentru 4 programe de randare de top – Blender, V-Ray, Redshift și Autodesk Arnold. NVIDIA DLSS sosește în mai multe aplicații creative. Mai mult, noile laptopuri cu GeForce RTX 3060 pentru Studio și plăcile video pentru desktop RTX 3060 ajung pe piață.

Blender

Utilizatorii de Blender, aplicația 3D open source de top vor beneficia de interactivitate mai bogată a volumelor de randare precum fumul, focul, nori și praful datorită noului adăugat support pentru NanoVBD accelerat de GPUI în Blender Cycles 2.92.

NVIDIA OptiX este acum suportat cu randare hibridă, astfel încât toate plăcile grafice și procesoarele disponibile într-un sistem să poată fi folosite, asigurând o utilizare maximă a resurselor sistemului. Baking este de asemenea disponibil atunci când OptiX este active, oferind artiștilor posibilitatea de a continua să folosească cel mai rapid software de randare.
Nu în cele din urmă, plăcile grafice NVIDIA pot contribui automat la randarea secțiunilor de modele care sunt randate de CPU în momentul în care placa grafică a terminat task-urile pe care le făcea, un proces numit „tile stealing”, care îmbunătățește și mai mult performanța randării hibride.

Pe scurt, randarea cu Blender, indiferent de task, a devenit mai bună.

V-Ray

Software-ul de randare 3D V-Ray este construit pentru artiști și designer pentru a crea imagini fotorealiste folosind funcționalități de randare dintre cele mai bune.

Light cache, care îmbunătățește semnificativ eficiența de randare este acum bazat pe GPU, grăbind cât de repede încep să se randeze pixelii.

Randarea out-of-core folosește memoria sistemului atunci când memoria plăcii grafice este depăsită pentru geometrie sau texture, pentru a randa scene mult mai mari.

Această capabilitate dispune acum de toate funcționalitățile V-Ray ale plăcii grafice, oferind posibilitatea de a fi folosit în orice scenă.

Mai mult, artiștii pot randa acum cu tyFlow, popularul plugin 3ds Max pentru simularea particulelor, prin adăugarea vitezei V-Ray GPU.

Redshift

Redshift, un program de randare accelerat de GPU, construit pentru a răspunde cererilor contemporane de randare a producțiilor de înaltă calitate are câteva update-uri.

NVIDIA RTX ray tracing în Redshift este acum disponibil cu OptiX 7.2, oferind o creștere a performanțelor.

Supportul pentru OSL shader permite utilizatorilor de Redshift să își scrie propriile shadere sau să folosească OSL shaders în comunitatea de randare, chiar și pentru un alt program de randare, oferind o mulțime de posibilități de shading.
Un hair shader îmbunătățit produce lumină mult mai realistă în timp ce oferă controale ușor de folosit și funcționalități de variațiune incorporate care adaugă un plus de realism.

De asemenea, Redshift primește support NVLINK. Proiecte cu modele foarte mari pot împărți acum VRAM-ul de la mai multe plăci grafice pentru a randa scene masive.

Arnold

Autodesk Arnold este una dintre aplicațiile de randare 3D preferate, oferind unele gata de producție pentru a putea gestiona cu încredere personaje complete, peisaje și provocări de iluminare.
Tile rendering este acum disponibil în Arnold, oferind creatorilor cu o memorie limitată a plăcii grafice posibilitatea de a randa mai rapid.

DLSS permite imagini fotorealiste în crearea de conținut în timp real
Gamerii sunt deja familizarizați cu fidelitatea vizuală îmbunătățită oferită de plăcile grafice NVIDIA RTX datorită NVIDIA DLSS 2.0 (Deep Learning Super Sampling). DLSS folosește inteligența artificială pentru a transforma imagini randate la rezoluții joase în imagini la rezoluții mai înalte. Funcționează în timp real pe plăcile grafice RTX folosind nuclee AI dedicate numite nuclee Tensor.

Această unealtă este, de asemenea, un aliat pentru creatorii de conținut, în special pentru sarcini complexe din punct de vedere computațional precum producție virtuală sau vizualizare arhitecturală.
DLSS a fost acum integrat în peste 12 aplicații creative, de la arhitectură, până la design de produs și producție virtuală. Citiți cel mai recent blog DLSS pentru a vedea cum partenerii noștri folosesc DLSS pentru a livra de 2 ori mai multă viteză în randare fără a sacrifica din calitate.

Cele mai noi produse Studio din seria 30 disponibile acum

Cele mai noi desktopuri și laptopuri NVIDIA Studio sunt disponibile acum. Ambele beneficiază de plăci grafice GeForce RTX seria 30, memorie și spațiu de stocare ultra rapide și ecrane cu o fidelitate a culorilor ridicată.

Cea mai nouă serie de produse Studio sunt disponibile de la parteneri pe care îi cunoașteți deja.
• Gigabyte Aero 15 & OLED
• Gigabyte Aero 17 & HDR

Noul Studio driver are support și pentru plăcile grafice GeForce RTX 3060 pentru desktop, lansate astăzi. Plăcile video GeForce RTX 3060 livrează ray tracing accelerat, AI și procesare video de înaltă calitate împreună cu un frame buffer de 12GB.

GTC 2021 se apropie rapid

NVIDIA GTC este un eveniment complet digital care aduce împreună minți creative care vor să pornească idei, să dezvolte noi abilități și să lege noi conexiuni.

Acțiunea se va petrece online pe 12-16 aprilie și va începe cu un keynote din partea CEO-ului și fondatorului NVIDIA, Jensen Huang.

Înregistrarea este gratuită și oferă acces către toate sesiunile live, panelurile interactive, demo-uri și multe altele. Aflați mai multe pe http://www.nvidia.com/gtc

Rămâi la zi cu NVIDIA Studio
Descarcă cel mai recent Studio driver din februarie (461.69) chiar astăzi prin GeForce Experience sau de pe pagina de drivere. Driverele Studio sunt construite special pentru creatori și testate în amănunt în aplicații creative și fluxuri de lucru solicitante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.