Odată cu succesul Avengers: Endgame, Joe și Anthony Russo au o listă completă de proiecte viitoare, care traversează mai multe genuri diferite – inclusiv thrillerul de spionaj Netflix The Grey Man și odiseea științifică Electric State.

Cu toate acestea, duo-ul se va întoarce în curând în lumea supereroilor cu un nou film. Anthony Russo a confirmat știrea în timpul unui interviu video cu Fandango.

„Mie și lui Joe ne place să filmăm la fiecare scară. Într-o zi, cu siguranță, vom face din nou un film în acel gen – probabil într-un viitor nu prea îndepărtat”.

Russo a rămas mut când a venit vorba dacă el și fratele său, sau un alt regizor, vor conduce acest nou proiect. În mod evident, frații Russo nu sunt străini de lumea supereroilor, întrucât au ajuns la faimă cu Captain America: The Winter Soldier în 2014.

Aceștia revin pe ecrane cu Captain America: Civil War în 2016 și apoi și-au încheiat aventura  Marvel Cinematic Univers cu Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame.

Frații Russo au contribuit, de asemenea, la dezvoltarea unei adaptări a seriei Valiant Comics Quantum și Woody, care este încă în  stadiul de ofertă pentru magazinele de gen.

În plus față de proiectele lor viitoare de film, frații Russo urmează să producă o serie anime pentru Netflix bazată pe Magic: The Gathering.

Henry Gilroy (Star Wars: The Clone Wars) și Jose Molina (Agent Carter) vor servi ca showrunners pentru anime-ul Magic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.