Avem știri fierbinți. Se pare că regizorul Paul W.S. Anderson este la bord cu un alt proiect de fantezie. Conform Deadline, regizorul Resident Evil scrie scenariul viitoarei adaptări fantezie-aventură din In the Lost Lands.

Adaptarea va fi după o nuvelă scrisă de George R.R. Martin, cunoscut pentru saga A Song of Ice and Fire, care a stat la baza seriei Game of Thrones de la HBO, dar și un prolific autor de nuvele.

Proiectul îi va avea în prim plan pe starul Resident Evil, Milla Jovovich și Dave Bautista (The Guardians Of The Galaxy.) Anderson, Jovovich și Bautista vor produce, de asemenea, filmul împreună cu Jeremy Bolt, Jonathan Meisner și Constantin Werner.

”Povestea urmărește regina disperată a unui oraș care dorește să obțină darul schimbării formei. O angajează pe vrăjitoarea Gray Alys (Jovovich), o vrăjitoare care acordă dorințe, oricât de ciudate ar fi. Regina o trimite apoi pe Gray Alys în Ținuturile Pierdute în compania misteriosului Boyce (Bautista). Împreună, ei trebuie să „păcălească și să-i depășească pe om și demon într-o fabulă care explorează natura binelui și a răului, datoria și împlinirea, iubirea și pierderea”.

FilmNation lansează proiectul la EFM virtual de săptămâna viitoare. CAA aranjează finanțarea filmului și va răspunde drepturilor interne.

Anderson a scris scenariul. Producătorii sunt Jeremy Bolt (Resident Evil), Anderson, Jovovich, Bautista și Jonathan Meisner, prin intermediul companiei lor de producție Dream Bros Entertainment și Constantin Werner.

A mai existat o iterație anterioară a proiectului lansat pentru piața din Berlin în urmă cu șase ani, dar acesta are elemente creative și financiare noi. Proiectul este o veste bună pentru cei care sunt în căutarea unui film de aventuri la EFM. Adaptarea jocului video sub bagheta lui Eli Roth de la Lionsgate, Borderlands, este un alt lucru în această sferă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.